30

Komentari (30)

2323
Sta ce nam Pape..tu je osovina Petev-Vico-Misimovic -Miličić...sta ih briga sto nema uspjeha..bitni je da oni jašu u sedlu..pozivaju igrace koji nemaju kvalitet za nju..isto tako rade od U21...pozivaju one koji plate Stracevicu....uzas...ko Je kriv ??? NIKO....IDEMO DALJE ...
Mele
Ne sam SAFETE.... Ciro ti stvorio repku, igrace, koji su tebe odveli u Brazil. Tamo si htjeo sebe da uzdignes, trazio iznenadjenje protiv Messija i Argentine. Trebao si rezervni sastav protiv njih, najbolje za druge 2 tekme i otisli bi dalje. Jesi strucnjak, nemoj se vise nikad vracati u repku, ne moramo na svjetsko, ali ne mogu ni tebe da gledam vise.Balerine od igraca trebaju u penziju, vrijeme im je.
Tz_Niko75
Nije bas tako. Safet je imao svoju ekipu i preferiro je mali kadar. Od Zukanovica napravi igraca NPR. Jedino mu zamjeram sto je u Brazil pozvao svog bratica koji nije ni igro kvali.
emanuelmacron
daj Safet dobar,bio bi negdje,lako je sad srat dal iko razmislja,samo glup moze poredit onu generaciju igraca i ovu.Pa on je pljuvo po onakvim igracima ,a ta ga je generacija odvela na svjetsko,a ne on njih,dali se iko sjeca postavke,pa njemu je dzeko igro srednjeg veznog,sjetite se nasto je bilo najvise zamjerke,sa takvom generacijom on je igro zatvoren fudbal,nikada nije postavio napadacku formaciju,u zeo milijon eura ,i razgulio u Francusku. pustite ove momke,oni i nisu umisljeni da su igracine,nego su sretni sto su pozvani. mislite da bi Susic preuzeo ove momke nikad,zna on dje lezi novac.Pa zovte ga ionako ga niko nece,do so bi al ukurcu.
Realist
E kad Ćorluka i Nemanja ne dobiu poziv samo zato sto nisu u talu onda se to onima gore vrati. Eto vam Prevljak i Demirovic pa neka oni tresu mreze s vanjske strane
King_Kenny
...sta je ovo,pranje Peteva preko Safeta???...Safet se plasirao na SP pa je otjeran nakon 2 lose utakmice,da ste ga branili kao Peteva jos bi bio selektor i garantujem da bi se jos bar jednom plasirao na veliko takmicenje...
KullaCR7
Da dodju tri Safeta nebi nigdje makli sa ovakvim igracima.
user1603303812
Najviše loših komentara pa napadanja Sušica došlo je od novinara TVSA Mize Kolara koji je kasnije ce ispostaviti favorizovo Mešu ublehaša..
zevs
sad svi govore "vrati se safete" a da se nekim slučajem i vrati i ne uspije nista da napravi bilo bi psovanja familije i izjava tipa" ko te dovede " i sl.
Mi_Ro
Jedna od najrelevantnih osoba kojoj je dozvoljeno ovako nesto da kaze i nije pogrijesio ni trunke.......
realista1982
Polako dolazi iz guzice u glavu svima nama...
Relevantno nema sta. Reprezentacija se nije kvalifikovala na SP u Brazilu zato sto je Susic bio selektor. Kvalifikovala se uprkos tome sto je Susic bio selektor.
Chesa
Izuzev Hasagica?
Ado1980
Covije je u pravu kad pogledas, hrvacka i Srbija uzmu igrace koj ce biti svijeske klase!? Mi smo ti cudni ljudi koj nezumijemo, svijet sporta!? Bice nesto odnas dok svi izmenaju Bosnje Srbi Hravati kad dojde Braca Cigani ondacemo otici na SP i EP!?
Nije.bitno
Moguce, albanci odlicno odigrali za makedoniju
BigBosnianBoss
Safet Sušić Pape ustati kad izgovaramo ovo ime
yugopo
Vecina igraca je igrala I baraz gdje smo trebali u polufinalu I u finalu u Zenici proci a mi odigrali traljavo. Skoro je to bilo ne ucimo na greskama!??? Rastjerati 90% igraca jer SE vecina setka Po terenu I cuva za Klub!!
ja.hondo
Otjerati klica Dzeku, zabraniti svaki kontakt sa ljudima iz saveza i da bira ko ce biti na spisku. Zahvaliti se Sehicu, poceti davati Sansu mladima da se kale, a ne svako novo okupljanje po 2-3 debitanta.
Untouchable
Eto dobili su sansu drugi, nije bilo Dzeke. Preveljak bi prazan gol promasio.
Plavipuž
Untouchable, Prevljak bi da sa broda napuca loptu promasio okean
87618
A kog to selektora mi nismo popljuvali kada nam lose krene , a ustvari nemamo dobar tim, ili nece da daju sebe za repku
Nije.bitno
Cirina generacija
nameno000
**** te Ciro nije ih odveo Ciro nego gospodin Safet Susic.To sto ti pricas je pravi onaj nas bosnjacki primitivizam zato i jesmo tu gdje smo
Nije.bitno
Mislim da je nas bosanski primitivizam davati zasluge nekom, a neki drugi doveo do toga
SonPen1946
Ako cemo gledati cija je generacija, onda je to svakako Fuad Muzurovic, koji je pozvao okosnocu Cirine repke, pa kasnije Papetove!
Saimai1316
Pa mislim da onda ne treba davati onom Bosancu Dalicu zasluge za sce sto je hrvatska uradila,i to je cirino djelo,on je stvorio ovu danasnju hrvatsku
King_Kenny
@Ni*****tno ...uporedi ti malo Cirinu ekipu sa Safetovom iz 2014.,nebo i zemlja.
Ade1
Vrati se Safete da prodisemo
miki30
A svi ste ga pljuvali, od medija pa do navijača, svi redom.
Chupy
Slazem se jarane! Ne svi ste ga, nego, svi smo ga pljuvali!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.