Samba u Mostaru: Brazilski fudbaler novo pojačanje FK Velež

Igrao nekada za Sao Paolo

Samba u Mostaru: Brazilski fudbaler novo pojačanje FK Velež · Saznajemo

FK Velež počeo je pripreme pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Rođeni su u prvom dijelu završili na liderskom mjestu i jasno je da je glavni cilj mostarskog kluba povratak u društvo najboljih. Velež je počeo pripreme za proljetni dio, a danas je u ovaj tim stiglo i novo pojačanje.

Naime, radi se o brazilskom defanzivcu Uira De Oliveiri Marquesu koji je igrao za brazilske drugoligaše Goytacaz Futebol Clube, Angra de Reisa i Rio Branca.

On je nastupao i za Sao Paolo s kojim je u juniorskoj selekciji bio prvak Brazila. Ovaj 25-godišnjak će pojačati konkurenciju u odbrani koji bi trebali dovesti još nekoliko pojačanja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Velež inače je prvi u Bosni i Hercegovini počeo s treninzima i pripremama a prvu utakmicu lider Federalne lige odigrat će narednog vikenda s ekipom GOŠK-a.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamu
Velez je postao ozbiljan klub,mislim na administraciju, zadrzavanja kostura ekipe,stadiona,pomocnog stadiona. Bez njega premijer liga nema svoju čar. Sretno rođeni,pozdrav iz Sarajeva.
42 17
Babo
Titula do godine ne vidim nista realnije od toga
1 33

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi