Samo u Meridianu odigraj neograničen broj tipova sa istog meča i složi kvotu po želji

Voliš da se kladiš na Ligu šampiona?

Samo u Meridianu odigraj neograničen broj tipova sa istog meča i složi kvotu po želji

Sponzorski tekst

Večeras će se igrati peto kolo Lige šampiona u grupama E, F, G i H, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!  

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 28. i 29. novembra, do 21h.

YOUNG BOYS – CRVENA ZVEZDA – 1 (2.10) X (3.70) 2 (3.45)

Vjerovatno i odlučujuću utakmicu za treću poziciju u grupi G Lige šampiona, Crvena zvezda će odigrati večeras u Bernu protiv Young Boysa. Obje ekipe imaju samo jedan bod nakon četiri odigrana kola i ukoliko neka od ekipa večeras trijumfuje, osiguraće treće mjesto i nastup u nokaut fazi Lige Evrope na proljeće. U slučaju da odigraju neriješeno kao i u Beogradu, onda će odluka pasti za 14 dana i odlučivaće ukupna gol razlika.

Proteklog vikenda, Crvena zvezda je dobila dvije dobre vijesti. Partizan je doživio težak poraz od TSC-a, tako da su crveno-bijeli sada na samo tri boda zaostatka u Superligi Srbije, a sigurno ih veseli i poraz Young Boysa od Zuricha što ukazuje da klub iz prijestonice Švajcarske nije u najboljoj formi. Zvezda nije oduševila u Ligi šampiona do sada, ali eventualnom pobjedom večeras bi sve do sada palo u vodu i ova kampanja bi bila više nego uspješna jer bi se osiguralo proljeće u Evropi.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako vjerujete da Crvena zvezda neće izgubiti u Bernu, a opet kvota 1.75 na X2 nije dovoljno visoka, onda u Meridianu možete dvoznak ukombinovati u raznim varijantama sa golova i tako “podebljati” koeficijent.

Samo neke od opcija su:

  • X2&0-4 (neriješeno ili pobjeda Crvene zvezde i 0-4 gola na meču) – 2.05
  • X2&GG (neriješeno ili pobjeda Crvene zvezde i oba tima daju gol na meču) – 2.60
  • X2&I2+ (neriješeno ili pobjeda Crvene zvezde i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 4.30
  • X2&3-4 (neriješeno ili pobjeda Crvene zvezde i 3-4 gola na meču) – 4.75

PSG – NEWCASTLE – 1 (1.65) X (4.20) 2 (5.20)

PSG nije dobro započeo novu sezonu, a najteži poraz je bio upravo u Engleskoj kada ih je Newcastle ponizio sa 4:1. Stvari su se popravile u zadnje vrijeme, pogotovo u Ligi 1 gdje su na liderskoj poziciji. Sada je cilj da se osvete “Svrakama” i tako možda i osiguraju mjesto u osmini finala Lige šampiona. To bi se desilo ukoliko Milan ne bi savladao Borussiju Dortmund.

Newcastleova računica pred ovaj meč je jednostavna. Samo pobjedom će doći u situaciju da sami odlučuju sami o svojoj sudbini u posljednjem kolu. U slučaju poraza neće imati ni teoretsku šansu da se nađu u osmini finala Lige šampiona, dok bi neriješen ishod značio da minimalna šansa i dalje postoji. Napravili su dobru uvertiru uvjerljivom pobjedom u Premijer ligi gdje je savladan Chelsea i nadaju se da će slično odigrati i u Parizu.

Meridian je jedina kladionica koja u svojoj ponudi ima Bet Builder. Pomoću njega možete odigrati neograničen broj tipova sa iste utakmice i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Ako sa utakmice PSG-Newcastle odaberete npr. sljedeće tipove:

  • Pobjeda PSG-a
  • Više od 2.5 gola na utakmici
  • PSG daje prvi gol na utakmici
  • PSG daje više od 2.5 gola na utakmici
  • Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu

Kvota će biti 4.77!

Na programu Lige šampiona biće još nekoliko veoma interesantnih utakmica večeras. U grupi F će igrati još Milan i Borussia Dortmund. Rossonerima je trijumf neophodan, a on se “plaća” kvotom 2.00.

U Zvezdinoj grupi će Manchester City dočekati Leipzig. Oba kluba su osigurala nastup u osmini finala, a “Građani” sa bodom potvrđuju prvo mjesto. Ipak, tim Pepa Guardiole će sigurno igrati na ubjedljivu pobjedu, a kvota na kombinaciju 1&3+ je 1.75.

U grupi E, Feyenoord će kod kuće igrati protiv Atletico Madrida, dok Lazio na “Olimpicu” čeka Celtic. Kada se radi o grupi H, Barcelona dočekuje Porto u direktnom okršaju za prvo mjesto, a Antwerp će do prvih bodova u Ligi šampiona pokušati da dođe u meču protiv Shakthara koji se igra na neutralnom terenu u Hamburgu.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj put, odlučila je da u novembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.