68

Komentari (68)

user1571956549
Umro sabit insalahh...
DanteDMC
Na ove članke uđem samo da čitam komentare, i ne mogu se načuditi kako se odrasli ljudi ponašaju kao 5-ogodišnjaci?!
BordoBijeli
@JointUnion87 Uhh kako cu vam nabijati na nos poslije derbija.Stidite se ako mislite da ste blizi sa Borcem nego sa nama.Ne trebate vj nama nista davati,Vrijeme je doslo z nasu pobjedu.
JointUnion87
Ne da mislimo, nego znamo. Pogledaj samo svoje idiotske komentare o Zelji. To vise nema veze s rivalstvom. To je cista mrznja. I sta sad ja trebam da indirektno navijam da Sarajevo osvoji titulu? Nema sanse. Prosla su ta vremena. S vama ni zdravo za zdravo. Vrati se komotno na ovaj clanak nakon derbija.
BordoBijeli
@JointUnion87 Vi ste idioti druze.Ulazite u clanke o nama iako nikakve veze sa vama nemaju.Ajde polako odje bi donji dio tabele.Da Bog da ispali i ugasili se,Amin.Samo zbog te mrznje ste i gdje jeste sada.
JointUnion87
Pa idiote, pratim tvoje komentare evo već duže vrijeme. Nema članka o Želji da nema tvojih najmanje pet komentara i podsmijavanja, vrijeđanja. I sad ti k'o meni prebacuješ. Pusti se toga bolan. Nego, titula nije i neće biti vaša. Jedino ako je ne dobijete na poklon kao prošlu. Samo lagano, derbi će vam prisjesti :)))
BordoBijeli
@JointUnion87 Dobro ajd,kako ti kazes.Jer u vasim ocima vi ste Bayern a ustvari ne vidite koliko ste jadni i smijesni.Ja sam realan samo,ako budete bolji i pobjedite uz posteno sudjenje kao sto je Borac,cestitat cu naravno.
JointUnion87
Željezničar je NULA ovu sezonu, užasan tim, bruka na jubilej. Svi mi to znamo. Kakav Bayern, mi smo NULA. Bitno je samo odraditi derbi kako treba, izboriti Europu, pa šta bude. Dosta više neriješenih rezultata, vrijeme je da pročepi.
Zaštita Identiteta
De ba ne laži, ko mravi se izdrkavate na svim člancima o Želji. Smiješne konstatacije i laži o "našim" izjavama. Nisi realan trunke jedne, jedino kada imaš normalne komentare je kad te stid nešto reći. Samo nizak ti je prag stida dramatično i tebi i sarbitu i pratećem orkestru.
starigrad
Pročepiče vas Fanimo i Mešanović. Živi bili pa vidjeli
Uranija
@Zaštita Identiteta vidiš mitomane, ti spominjes @Sarbit2019 kojeg niko ne uzima za ozbiljno a ne spominjes svoje zatucane mitomane kojima je jedino važno za 100. rodjendan svog kluba da FK Sarajevo ne uzme titulu... ove vaše jubilarne godine vi nikakvu šansu za izlazak u Europu nemate i tebi i takvima kao što si ti je jedino važno da Sarajevo ne uzme 3. titulu zaredom... sramota da ta 100. Rodjendan navijate za zrinjski borac Velež i široki....sramota na šta ste spali
Sarbit2019
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA e nek si im rekao.Valjalo je to smisliti.Kratko ali jasno.Grandiozno Megaspektakularno.Cestitke ozbiljan post.Bravo.
JointUnion87
@Uranija Odvadi malo :) Neću spominjati korona-titulu, u sezoni kad smo vas nogama gazili, bukvalno se iživljavali nad vama, dobijete je na poklon od istog onog Saveza i sudija koje sad prozivate. Smiješni ste. To pod jedan. A pod dva, ja sam bio na gostujućim utakmicama i u Banjaluci, i u Mostaru a i u Širokom. Bez ikakvih problema pošli, došli. Kakva su vaša gostovanja? Nema mjesta (osim Vrapčića) gdje niste belaj napravili. Al' nejse, ostavimo vaše malograđanstvo po strani. Pročitaj vaše komentare upućene nama, Želji, to je tuga. I zbog toga, režimac, od srca vam želim da propadnete kao klub, kao navijači, kao ljudi, jer ste najgora bagra koju sam sreo.
JointUnion87
@Sarbit2019 Seljoberu, ti i @BordoBijeli možete komotno pod ruku. Većih dijabola od vas dvojice nisam vidio. Doduše, ti si papak okorjeli i to ne kriješ. Poštovanje. Ali @BordoBijeli je hinja najgore vrste. Od 100 komentara koje postavi, njih 95 je o Želji. A onda mu smeta kad mu se kontrira. Patetika.
Uranija
@JointUnion87 obolit ćeš u mržnji... svašta nešto izmislio i slagao u svom izlaganju ali ništa nisi rekao za koga ove godine navijaš kada ti klub slavi 100. rodjendan... borac zrinjski Velež ili široki.!?!? Na šta ste spali jer već godinama više gledate šta se radi u FK Sarajevu i tako zapostavili svoj klub... mržnja nije zdrava i neće ti ništa dobro donijeti u životu moj zadojeni mitomane
JointUnion87
@Uranija Naprotiv, osjećam se odlično. Nego, zašto se vazda ponavljaš režimac? Hajde jednom izmisli nešto novo, nešto originalno. Nemoj samo k'o neka jajara glumiti frajera ovako na portalu. Znam, osjećaj je dobar. Možeš svašta da kažeš. Realno, zaboli me ćuna za fk sarajevom. Reagujem na vas, papke, kojima je duša srati o Želji, nebitno o čemu se radilo. Doduše, tebe ne vidim često, ali tvoju 'braću', podguzne muhe, Sarbita i BordoBijelog čitam redovno. Pa se pitam, prvaci ste, još danas na prvom mjestu a puna vam usta Želje. Pa ko onda gangubi i s kim? Nego, što reće @dinass , kad si tako zeznut frajer, hajde mi to u lice kaži. Šta misliš? Ili ćeš se opet kriti po nekakvim kafićima po Šeheru?
Uranija
@JointUnion87 a šta bih ti trebao reci to u lice, da si mitoman ili na šta misliš!? Idi sad spavaj pa sutra skontaj šta bi najviše volio
BordoBijeli
@JointUnion87 Pisite vi buraz slobodno na nasim clancima,meni ne smeta,ja volim ovako malo da se raspravljam.Ali nemojte kad ja nesto napisem na vas clanak da navalite kako ulazim na vase,dok vi vise ulazite na nase nego na vase.Pogledaj jucer,od 5 clanaka u vezi nas na svakom ima bar 7 vasi komentara
JointUnion87
@BordoBijeli Dobro je, skontaćeš. Na svakom Željinom članku te ima, i neka te, ali ne glumi poštenjačinu Allaha ti. Isti se, ako ne i gori, od većine nas. Pogledaj svoje a pogledaj moje komentare. @Uranija Kažem ti kad se vidimo, dogoreno? Opasni Hordašu.
Sarbit2019
Zna li se konačno za koga navijate u ovih 6 kola.Željkan,Velež,Borac,Zrinjski.Odoae pare na dresove i šalove valja to pokupovati.Toliki timovi , a ja imate vi to vec iz 2018,2019,2020 vec ste kupili.
Sarbit2019
Saatavila se dva filozofa Joint Union87 i Buranija i vaze li vaze.Napredna inteligencija sa sportsporta.ba.
Zaštita Identiteta
@Uranija Pa seljačino jedna ti mene da zoveš mitomanom hahahha... Čitavu sezonu dok se nije istopila razlika svaki dan pišete kako imate dvije identične postave, obje najjače u ligi. A od novembra 2put sastavili 2 utakmice bez prosutih bodova. Žao je meni i Vinka i igrača s kojima sam dobar, al i tebi kažem što i njima, zbog navijačke zadrtosti nek uzimaju i banjalučani i hercegovci prije nego vi. Ne jer su oni bolji navijači, nego jer bi vi MORALI biti bolji, a ne šaka jadnih lažova.
BordoBijeli
@Lafac Mi smo tu utakmicu igrali zbog nas,jer koliko se sjecam i mi smo imali neke minimalne sanse za titulu.Ne razumijem sta smo trebali?Pustiti vas da pobjedite derbi i da uzmete titulu?Vi ste tu titulu izgubili kolo prije toga u Krupi,ne protiv nas.Na malim utakmicama se titule uzimaju
Lafac
@BordoBijeli vi ste ovu utakmicu igrali za svoje navijače,jedino smo mi i Zrinjski bili u trci,ovo je istina što pišem. Ja lično ne mogu da pustim vama ni boda da vam za života treba a kamoli za titulu s toga nemojte zamjeriti ako naši " poginu" na mjestu gdje se nekad održavala korida
Alkkk
Sarajevo je matematicki bilo u igri za titulu mada su male sanse
ratip irats
Ja licno bih volio, kako Ti kazeš da poginete, i izgubite!!
starigrad
Lafac u pravu. Poginučete na "koridi" siguran budi i to glatko
HUNTER
BordoBijeli
@Lafac Slobodno pginite,neka bolji pobjedi.Ali znaj ovo,mi smo te 2017 igrali zbog sebe i svoji navijaca jer i nama je trebala pobjeda,a vi cete u subotu igrati iskljucivo zbog Borca
MaloPaznje
Treba komsijama čestitati na tituli, evo ja prvi cestitam. Valjda ce doci bolja vremena za mog Zelju.
JointUnion87
Kakvoj tituli bolan? Hahaha :))) Od sutra je Borac na prvom mjestu a Željo treba ići na pobjedu protiv FK Sarajeva zbog Europe.
starigrad
Svaka čast za tvoj komentar ako je od srca
MaloPaznje
Sarajevo neka nama uzme bod i eto titule, do kraja sve easy utakmice. Treba biti realan i bez mržnje čestitati ljudima.
BordoBijeli
@MaloPaznje Hvala ti sto si realan i iskren.Rijetko ti Zeljovaca ima ovdje.Ne mogu ovim tvojima da dokazem da cemo protiv vas odigrate min.X i zadnjih 5 sve lagane pobjede za nas,sto je dovoljno za titulu matematicki.Hvala i sportski pozdrav
starigrad
Malo pažnje. Da su Bogdo tvoji željovci ko ti bilo bi manje mržnje i prepucava ja. Valjda će se što više navijača obje strane ugledati na tebe. Respekt
Halilovich
Nije sarajevo dobilo 6 kartona nego 8. 6 kartona je bilo zbog prigovora, sto se granici sa apsurdom sudjenja. Ne treba vise nista komentatisati.
ratip irats
Halo, novinar. Ne palamudite o glupostima. Hoce li iko napisati kakvo je bilo suđenje?
BordoBijeli
Oremus umjesto Hodzica,Milicevic umjesto Adukora.JE BI ZELJANU!
MethodMan
**** qurac mi da smo zadnji na tabeli vi se nas userete
pjanke.sa
Vrlo opasna tekma brate. Niko ne ocekuje nista od njih a mogli bi nas kostati titule.
pjanke.sa
Evo metadona brata sa svojim mitomanijackim uvjerenjima hahahaah
MethodMan
Cuj Pjanketa kalesijskog Šabana, zadnjih 17 utakmica mi 8 pobjeda vi 3 pa ti vidi
BordoBijeli
@MethodMan Uhhh kako drhtite.-13brrrr.7.mjesto brrr.Nema Evorpe brrr.Valja ssd kod sampoona brrrr.Kako cete dobiti po pici od Fanima
GuiliDamou
A pomoci ce im sudija, ne zbog zeljane, nego zbog Borca
BordoBijeli
@pjanke.sa Tanki su oni,samo srce na teren i pobjeda.Vakat je
Lafac
Ja ću oprostiti svojim igračima sve u ovoj sezoni ako vas pobjede u Lavoru!!
MethodMan
Hahah br brrr mi ćemo poginuti da ne osvojite živi bili pa vidjeli
pjanke.sa
Poginuli ste vi davno samo vam to niko nije reko bolan ne bio hahahahah
pjanke.sa
@Lafac oprosti im sto nisu ispali iz lige sa tvojim Lutvom i to vam dostignuce ove sezone
BordoBijeli
@Lafac @MethodMan Znam ja da bi vama bilo vise drago da Borac osvoji.Ali dobro to su kompleksi,taj isti Borac na svakoj mogucnosti skandira i najgore vrijedja nash drzavu a vi bi vise volili d apehar zavrsi kod njih nego u nasem gradu ali dobro,kompleksi.Vi bi visi volili dobiti nas nego Real,zar ne?:)
MethodMan
**** te Borac, ja bih volio da vi ne osvojite, što je znaci da bih volio da Borac osvojio, a sjeti se prije par godina kad ste bili šesti kao mi sad i na derbiju ste nam uzeli titulu ginuli ste da Željo ne osvoji i na kraju Zrinjski je osvojio. Slavili ste dugo i ismijavali sad se samo vraća.
pjanke.sa
@Lafac & @MethodMan ja bih stvarno volio da smo pobijedili veceras Zrinjskog, manji bi pritisak bio. Ovako moramo vas pobijediti hebi ga, zao mi je stvarno.
BordoBijeli
@MethodMan Samo neka bude posteno sudjenje i neka bolji dobije.Nama vise treba pobjeda,puno smo kvalitetniji i vakat je.
MethodMan
Slažem se bordo, mada sudija ide u našu korist 90%. Ne zbog nas već zna se zbog koga.
Lafac
@BordoBijeli kao da si ti navijao da mi budemo prvaci kada smo došli na Koševo a Zrinjski kupio u Bijeljini sudiju. Više ste se radovali golu Zrinjskog iz penala nego gola Bekica protiv nas,s toga mojne mi ti pričati o kompleksima
JointUnion87
E vidiš papčino, upravo zbog toga ćete dobiti po nosu, kontaš? Zbog tebe i takvih kao ti više volim da Borac ili Velež uzmu prvenstvo. A vama samo najgore.
JointUnion87
@pjanke.sa Zapamti moje riječi, a možeš se vratiti na ovu temu kad dođe vakat tome: Željo će vas dobiti i zbog nas ćete zijaniti titulu.
pjanke.sa
@JointUnion87 evo jos jednog pacenika. Sto kaze brat @BordoBijeli samo neka bude sudjenje kako treba i ako ste bolji aferim! Kao i protiv Borca. Idemo se nadigravat ovo je sport ljudi trebamo se zabavljati.
JointUnion87
@pjanke.sa Ja tebe nisam vrijeđao? Ili je ovo normalan način komunikacije vas došljaka, Hordaša?
amer_sa90
Oooo gdje si starosjedioce sarajevski? Jel to nestalo strumfovskih uvreda pa se ide sa ovim ko je odakle a zna se da vecina manijaka je sa ruralnih dijelova ?
starigrad
Evo već smo se usrali zbog strašnog i nepobjedivog Željkana Nema nam spavanja od silnog strahaaa. Hahahahaha.
starigrad
Pjanke brata budi ozbiljan
starigrad
I još bbbbrrrrrrrr od kokuzluka.Jadna majko kokuz se i u augustu duplim jorganom pokriva
starigrad
Kažu da Lutvo neda nikom da priđe pomočnom
starigrad
Šta se bolan ne bio vraća? Mi smo opet Šampioni.Đaba vico, đaba sudije, sve đaba ŠAMPIONSKA DOLAZI U NAŠ ŠEHER. ABD
starigrad
Još nje kasno za Željezničmar al da se r a s P a d n e
starigrad
Pjanke o kakvom porazu ti pričaš? Vjeruj mi, da ćemo željkanovcima zgadit fudbal i ako BOG da ubrzati totalni raspad sistema
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.