38

Komentari (38)

GuiliDamou
Alkkk
A sto ne napisete kako jeste, Borac i Sarajevo dijele bodove za prvo mjesto, ovako ispade kao da su bodovno nadmocni
Krosteutegurovic
Šteta za Sarajevo ali i oni se izgleda ukakili kao Atletiko Madrid, vode dobar dio sezone i to sa prilično dobrom bodovnom razlikom i na kraju ništa sli to je fudbal. Utakmica nije gotova dok sudija ne svira kraj.
Zgembic
Najbolji raspored i sanse ima Sarajevo al strah med da strucnjak Vinko Ne zasere do kraja.
StruCnjaK123321
Vrati se Tatareeeee
sloboda1919tz
Sarajevo-željo 7-0 Pozzz iz tz
Fareus1921
Popij leksiliu.
sloboda1919tz
Bitna je gol razlika sad a željo je najbolji za nabijanje gol razlilike Ko i moja Sloboda
sloboda1919tz
Sarajevo sa ad kad metne želji 7 komada
Lavillenie
Ma zasluzeno osvajaju iako bih vise volio da to Velez uradi al eto
starigrad
Ne sekiraj se haman drugoligaš. FK SARAJEVO će biti opet ŠAMPION u Inat svima. Hej dušmani jedno kmeeeeeeeeee.
Lavillenie
@starigrad sudijee kmeeee prokockali smo 13 bodova tatar kmeee rahmanovic kmeee mujic uefa kmeeee jelic kmeee borac penal kmeee zakaric kmeee ma velesila ste
Am00
Zanimljiva liga sve pohvale Već naredno kolo imamo Novi tim NA VRHU PREMIJER LIGEEEEEEEE Forca Velez
starigrad
Imamo, imamo to je FK Sarajevo
krems_krems12
Sudijski mesetari su skrojili vrh tabele. Realno govoreci gore je sudjenje bilo u sezoni 2005/2006 kada se pobjeda u gostima slavila kao osvajanje Lige sampiona.
Lafac
Zašto se niste bunili kada je sudijska kradja bila u vašu korist? Šta je sa utakmicama u Krupi,Kaknju,Tuzli,Grbavici ? Šta je sa utakmicama na Koševu ( Zrinjski,Krupa)? Zašto tada niste tražili pravdu za bolje BH fudbalu?
krems_krems12
Ko smo Mi a ko ste Vi? Cija je Vasa, a cija Nasa korist?
Vedox
U nastavku sezone izmedju ostalog, Borac igrao protiv Olimpika x2, Radnika x2, Mladosti i to je vecinu ovih jedva dobio. Sarajevo igralo: Zeljo, Zrinjski, Siroki, Siroki, Velez, Borac, Zrinjski. Naravno da su igre lose, ali je raspored nehuman gdje sve s kupom igras 12 derbija zaredom....
Decembarski
Sarajevo je samo olaksalo Vici u njegovim marifetlucima,a sto se tice utakmica FK Borca,skorasnja pozajmica Vice FK Zeljeznicar,sve govori.
GuiliDamou
**** ti hadzija mater *******u jel vidis da nas karaju bosnjo napaceni vidis li kako sude cijelu ligu ****m im majku poganu usta!!! Sarajevo treba istupit iz lige da su imali pametni!
BogatiDijasporac
Čuj to. Pa dobro, Sarajevo da je bilo fer i kolegijalno nisu trebali prihvatiti korona-titulu. Zašto sad odjednom da skačemo svi na noge kad je Sarajevo možda i izgubilo titulu? Ne navijam ni za jedan klub iz BIH, da se razumijemo.
GuiliDamou
Pa majmune jedan ne pravi se pametan kad ne navijas ni za koga, idi komentarisi na klix auto industriju! Sta smo trebali, odbit titulu a prvi smo bili i jmali 5 bodova prednosti jel? Nisam ni reko da mi ti pomazes mrmote jedan, rekao sam da sarajevo treba ustupit iz lige, nisam od tebe nista ocekivao mrmak!
Alkkk
Sarajevo bi 100% uzelo tu titulu, imali su najjaci sastav i europu su sasvim korektno odigrali. Ne znam sta se zeljovci bune, propadate godinama. Zadnji “uspjeh” vam je kojekakva nada da ste mogli preuzet lidersku poziciju prosle godine.
K78
Aaaa jel moguce... kako ba... hahahahahahaha.... svi isti ****te.... il je kriv sudija, ili Vico ili Haris Handzic...
starigrad
Opet se ti javljaš šugavče bijedni. Shandrmi ti sve živo i mrtvo jade jadni
K78
****m li ti majku, oca, sestru, brata.... ti ces mi reci picko ona jedna balava... ****m li ti majku balavu...
starigrad
Ponavljam. Sve živo i mrtvo ti Handrim jade, bjedniče
gallardo.la
Sarajevo zadnje 4 utakmice igra sa Olimpikom, Slobodom, Mladosti i Radnikom, dok Borac igra sa Tuzlom, Zeljeznicarom, Zrinjskim i Slobodom. Sljedece kolo mi sa Zeljom oni Velezu. Po meni i dalje je sve u nasim rukama. Pozdrav
mosaljozemosaplavo
vala zadnja 3 kola ako ne dobijete ne zasluzujete titulu pa makar i sudije bile protiv vas
gallardo.la
Istog sam misljenja, ukoliko ne pobijedimo a Borac uz tezi raspored pobijedi sve onda su i zasluzili titulu.
BogatiDijasporac
Siguran si da ćete uzeti Želju? A Velež ako uzme Borca, zaslužuju titulu.
pjanke.sa
Potpisujem. Jos uvijek je sve u nasim rukama. Ali ako se okliznemo sa Zeljom. Onda je moguce da nas preskoce i Velez i Borac. Ali i to je ok. Ovo je fudbal nije borba za zivot.
GuiliDamou
Upravu si lave, al vidis kako kradu, borca kuci ne moze mancester s bekamom kolom i jorkom dobit... vidis da zavrte kolo cijelo! Nas povale u mostaru protiv veleza i zeinjskog jucer, jucer zavaljuju veleza protiv krupe, veceras sudjenje u ******luci ko iz 2002...
gallardo.la
@BogatiDijasporac
Sigurno je veca sansa da na Kosevu pobijedimo Zelju nego Borac Veleza u Mostaru,
1601834469
starigrad
Ajax11
Hadzija spavaš li mirno?
BogatiDijasporac
Ne sikiraj se *****e, sve je u redu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.