Sloga Meridian u borbi za Evropu: Nakon današnje utakmice to je i jasno
Foto: FK Sloga Meridian - Facebook

Zvijezda 09 pala u Doboju

Sloga Meridian u borbi za Evropu: Nakon današnje utakmice to je i jasno

Eldar Ganibegović

Sloga Meridian je u igri za Evropu. Možemo to kazati nakon današnje utakmice i pobjede protiv Zvijezde 09.

U okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, Sloga Meridian danas je bila domaćin Zvijezdi 09. Krajnji rezultat glasio je 1:0.

Prvi pokušaj vidjeli smo u desetoj minuti. Vidić je pokušao, no siguran je golman Zvijezde 09.

Igrala se 24. minuta kada je prinudnu izmjenu morao napraviti Vlado Jagodić, trener domaćeg tima. Grabež je napustio teren, a ušao je Batar.

Umjesto Dujakovića koji je požutio u 35. minuti Vlado Jagodić na teren od starta nastavka šalje Baranova. Ispostavilo se to kao sjajan potez.

Naime, pobjednički pogodak dobojski tim postigao je u 88. minuti. Strijelac je bio upravo Baranov.

Oglasi

Poslije ove utakmice se definitivno može reći da je Sloga u borbi za Evropu. Ima 24 poena na 5. poziciji, bod manje od četvrtog Veleža. Zvijezda 09 s pet poena ostaje na dnu.

U narednom kolu Sloga će u Doboju ugostiti Borac, dok će Zvijezda 09 biti domaćin ekipi Zrinjskog.

Premijer liga Bosne i Hercegovine, 15. kolo:

Sloga Meridian - Zvijezda 09 0:0

FK Sloga Meridian: Šćekić, Nikolić, Redžić, Dujaković S., Popara, Dujaković N., Milanović, Kvesić, Grabež, Jović, Vidić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Zvijezda 09: Damjanović, Jevremović, Ristanović, Tomanović, Jeličković, Karaklajić, Kayode, Ponjević, Šapić, Vukoja, Maksimović.

Top Komentari

user1688650153
Napišite da se utakmica igrala 14 na 11,da je ovo bruka i sramota šta su preživeli igrači Zvijezde... kataklizma fudbala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi