40

Komentari (40)

ubnt2
@Adrian Pa hebo te Ramos, čitaš li ti šta je tebi pišem, kad je tekme odigro zadnji put...Došo u PSG, nije skupio ni 10 nastupa a 2 godine u njemu...Dalje, ne odgovoraš adekvatno na moja pitanje (odgovore) i posve sebi izvrćeš riječi...Al da je meni tvoj mozak na minut, majke mi, ti si ikona...Pa gdje sam ja ovaj put reko da je Alcantara buranija (doduše, jest i on slab, nije više kao prije) ali ja sam za njega rekao da je on jedan u nizu igrača BARCELONE, evo da znaš pročitati pošto vidim da imaš moć zapažanja isto som, za Ramosa kažem da ne zna 2 sastavit, a ti Modrića porediš, Modrić je igro svaku tekmu u Realu..Gdje ćeš porediti Modrića i Ramosa zdravog ti mozga? Hajd to i nekako ali uporno forsirati Nacha i Carvajal...Pa jesi li ti zdrav frajeru? Kakav Nacho? Pa što ga Ancelotti ne koristi, ja ću ti reći što? Zato što nije budala, nije od jučer trener da ne zna šta treba koristit a šta ne...Carvajal taj tvoj, blago se tebi kad ti u njemu vidiš igrača u pm...Bolje čunj stavit nego njega, a i u stvari ne znam šta se buniš, je li igro protiv Njemačke? Jel pozvan jest? Pa šta je problem onda? I na kraju da dodam, samo da te pitam hoću reći, da se slučajno možda ne sjećaš Španije 2010, 11, 12 (2008 zaboravio, pogotovo) koje je činio? Nabroj mi 4 igrača Reala ja ti dam šta god hoćeš, normalno Barcini igrači im donijeli 2 eura i 1 Svjetsko, zajedno sa Villom, Puyolom,Xaviem, Iniestom, Fabregasom, Valdesom, Bojanom Krkićem itd, ima ih ko mrava...
Adrian
Nebitno, Alcantara je igro finle lige prvaka bio jedan od glavnih igraca Liverpoola. Čovjek je klasa. Ramos je odigrao većinu utakmica ove sezone. Za mene je Carvajal jedan od najboljih bekova na svijetu, to što ti imaš drugačije mišljenje, Bože moj, čovjek je isto kao i Nacho pet puta osvojio Ligu prvaka, i samo to da je osvojio dovoljno je. Ancelotti koristi i Nacha i Rudigera i Alabu, Rudiger i Alaba i Militao uglavnom počinju, ne igra ni Rudiger toliko često, jel to znači da ga Njemačka nije trebala pozvat. Pa zato što je tad španka liga bila daleko najjača na svijetu, samim tim Real i Barcelona dva najjača kluba, a pogledaj danas igraju igrači koji nisu iz la lige uopće. Zašto si stavio Valdesa čemu je on predonio, Casillas je branio na svaka tri turnira svaku utakmicu, samo kad se sjetim njegove obrane u finalu svjetskog prvenstva Robbenu. Bez njega bi teško do uspjeha, imaš Ramosa i Alonsa pored Ikera.
Adrian
@ubnt2 Pa zato je Španija i imala ovako daleko dogurala. Ja ne kažem da je Ramos mlad, ali ti na svjetskom prevenstvu treba iskustvo, jel Modrić mlad? Ona prevara od trenera sad može nastaviti sa Youtube karijerom. Barca imala 8 svojih kažeš pa kako nisu do polufinala došli. Nacho sa jednom nogom je bolji od Garcie, čovjek koji nije ni u City-u igro a ni u Barci ne igra, nit je starter. Jedini ti praviš budalu od sebe, Dembele sam sebe voza, frajer od 10 šuteva jedan ide u okvir. Nema hl**** od Ramosa, Davida De Gea, Nacha, Alcantare, hahahaha, nisi ti dobar drug.
ubnt2
@Adrian Sine Adriane, čuješ li ti sebe? "Pokušavaš bit interesantan ali ispadaš ozbiljno glup", to je prva stvar, gdje sam ja naglasio da ja pokušavam biti smiješan molim lijepo, ako si ti to shvatio kao zjbanciju, ja nisam pa tako ništa ne vidim kao smiješno..Broj 1, br.2 Koja je to buranija u Madridu? Hmm ja mislim na buraniju koja uopšte ne predstavlja Španiju? Uopšte, znači Madrid lafo glavna luka kriminala saveza Španije ne predsatvlja Španiju na Svjetskom, jbg, malo smiješno i čudno..Eto nema ni u Atleticu hl****, Koke, ko još? Iz Madrida 2, u vrh 3 igrača, a Barca imala 8 svojih na Svjetskom...Alcantara kažeš, jel taj brat igro u Barci? Jest, znači i on bi bio jedan u nizu Barcinih, Ramos, ja nezz što bi tog čovjeka zvao? Kad je zadnju tekmu odigro? Koliko ima nastupa ove sezone, pa eto i prošle? Nacho? Ne znam šta si vidio u njemu, taj čovjek nema minutaže za domaću ligu, igra nebitne tekme 32 mu godine, isti slučaj sa Ramosom (36), a za Carvajala, pa daj kralju, nemoj pravit budalu od sebe? Jedan od najboljih bekova, aaa no ****? De ba Dembele ga na El Clasicu voza, noćne more ima, vrtoglavica i povraćanje poslije utakmice...Kakav taj brat, ti sve nabrajaš one od kojih danas reprezentacije Španije nema hl****, govorim ti za sad, da li konačno shvataš moju demonstraciju odgovora??? A da u Madridu se zna brojati do 6 protiv Barcelone, naravno...
ubnt2
@Mostarac94 I onda kažu opsjednuti navijači Barce s Realom a niste vi, ovakvi kao ti, čuj molim te Barca ispala? Ja koliko znam ovo je Španija, ispo ti je i Asensio, pa kako to komentarišeš? Španija je slažem se daleko od najboljih dana ali opet kad su imali tron, imali su na krilima Ville, Inieste, Pique, Torresa, Puyola, Xavia....Rijetko gdje možeš primijetiti igrače Reala u toj eri?
sarayson
Maroko prodje dalje, tim i borba se isplatila a ti Vaha sad q..rcu tersaj.
E.Car
Ima pravde, vratilo im se za Njemačku!!!! Drago mi je zbog Maroka, ovo je Vahina ekipa kako god neko pričao on ima velike zasluge!!!!
seyof1
Nista. KALKULATORU nestalo baterije i.... Ugasio se ekran ??
decakk1.
Budimo realni, Španija je nekad bila strašna ekipa, sada sa ovim igracima su prosjecna ekipa.
epa
Oni stimali da izbace njemacku ali obilo im se o glavu...
user1652028573
Španija izbjegla Portugal u četvrtfinalu.
omer
A ni rijeci o stopostotnoj sansi za Spance u posljednjim sekundama kad je Sarabija sutirao skroz iskosa, a lopta okrznula stativu gola Maroka. Velika sreca je tada bila na strani Marokanaca, a Sarabija sigurno dugo nece mirno spavati zbog tog promasaja u cistoj situaciji.
epa
Ono je vrlo moguće da je bila i nedozvoljena pozicija ali pošto nije bio gol i svirao kraj nije se provjeravalo
FudbalskiZnalac
Sad kalkulišite i dalje, Maroko odličan posao otkaz Vahi inače ne bi ni grupu prošli.
King_Kenny
...Marokanci prepisali Tuc-Muc taktiku od Hrvatske,dogurat ce do finala i oni...
Eno30
Šuge riktajte sad utakmicu i ne pozivajte onakve igrace. Bravo Maroco
Zoilomas
**** mi se za Moroco radi Vahe ****ari su kakav god uspijeh ostvarili. Onaj Busquets je smece za Pjanica drago mi je sto je pucao penal kao *****cina.
Mostarac94
Vrijeme je da se barcelonija izbaci, jednom je uspijelo sa barcinim da se osvoji SP ne moze uvijek jbga
Galacticosi
Neka su ispali Enrique zove djedove da igraju ,igrači neki stariji od Od njeg a igraju
user1670185260
COVID19
Tražili ste, eto vam ga .I.
Ibro
Loša skroz utakmica. Meni bilo dosadno gledati
Koljicfan
Bravo maroko.. Tako se igra i bori za svoju drzavo i svoj narod, s punim srcem... Respekt
Starigrad01
Uzeli bi prije Hrvate nego Maroko.E Mašala.Sami sebi u stomak skočiše
Adrian
Gavi, Pedri i ostala buranija, ćao zdravo. Čestitke Maroko!
ubnt2
Bitno je legendo da ti nema nigdje buranije iz Madrida, gdje su smrde Španske, Asensio? No **** hahahahahahahah
krems_krems12
Neka sada stimaju neki brzi let za povratak kuci.
plemic
štelići, haha
user1659354598
Neka su ispali,to je kad taktiziras a imas 10 puta bolju ekipu a ti igras nesta tika- taka i ne vrsis pritisak vec samo cekas jednu gresku u 90 min da bi dao gol,ovaj put nece proci a garantujem da su igrali na pobjedu i da nisu taktizirali ovoliko da bi dobili hladno
Geneve
10x bolju haha, veze ti nemaš.
FahroKonjHodzic
vaha idi u pemziju nemas ti pojma o zivotu ovi marokinci su bez tebe progledali ovi regargui je za tebe babo
KB9
Jesi ovo sve sam skontao ili?
koraj
Nije znao sam ni napisati a kamoli sam skontati..
Noone
A tamo i dan danas pišeš kako je Ćiro napravio reprezentaciju Sušiću pa je ovaj odveo u Brazil
Profesor9
Nauči se pisati prvo pa komentariši
Robijasi_It
I bezveze su svakako
Mowzilla
Spanija, spanija, paprika, patlidzan i buranija...
axel42
E nek su mayku im yebem samo zbog onog kalkulisanja u grupi kao prvo, kao drugo drago mi zbog Marokka!!
ubnt2
Jel Španija kriva što je Njemačka izgubila od Japana....Pa legendo Njemačka ima 3x bolju ekipu od Španije i ispadnu na kraju jer prvenstveno Španija ima mladu ekipu, a ovi dosta kvalitetniju i opet zadnji..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.