Španski novinar se zbog Modrića obrušio na Dalića: Neshvatljivo je zašto to radi Realu
Modrić se povrijeđen vratio nakon posljednje utakmice kvalifikacija za EP zbog čega nije nastupio za Real u par utakmica

Modrić će igrati za Hrvatsku protiv Slovačke

Španski novinar se zbog Modrića obrušio na Dalića: Neshvatljivo je zašto to radi Realu

S. Pašalić

Hrvatsku uskoro očekuje važna utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija koju sa klupe predvodi Zlatko Dalić mora osvojiti bar bod protiv Slovačke na svom terenu, ali selektor Hrvatske je imao nekih problema pred ovaj meč.

Domagoj Vida i Dejan Lovren neće zaigrati zbog parnog broja kartona, a i Luka Modrić je propustio par utakmica za Real nakon što se povrijedio upravo u utakmici kvalifikacija protiv Velsa.

Modrić se ipak oporavio i dobio je poziv, ali se to nije baš svima svidjelo pa je tako španski novinar Jorge Pachecho prozvao Dalića što uporno zove Modrića, a on je potrebniji Real Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Novi Dalićev poziv nije neshvatljiv samo sa stajališta da se Modrić tek oporavio, već i sa sportskog aspekta. Hrvatskoj je za plasman na EURO dovoljan bod protiv Slovačke. Modrićeva predanost reprezentaciji je čvrsta, ali neshvatljiv je nedostatak popustljivosti Hrvatske prema Realu", rekao je Pachecho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije