Sparta na putu Partizana do najveće kvote na svijetu

Mozzart nudi keca za pobjedu crno-belih - 2.10

Sparta na putu Partizana do najveće kvote na svijetu

Sponzorski tekst

Bogat dan za kladioničare. Nakon dva dana uzbuđenja u Ligi šampiona, pred nama su revanš mečevi šesnaestine finala Lige Evrope i Lige Konferencija. Mozzartove kladionice za danas su pripremile tri kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Jedna od njih je na utakmici crno-belih protiv češkog velikana. Izabranici Aleksandra Stanojevića imaju prednost od 1:0 iz Praga, kada je jedini gol postigao Kvinsi Mening. Kvota u Mozzartu da Partizan osvoji ovo takmičenje je 50,0.

PARTIZAN - SPARTA (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2.10

Crno-beli su posle trijumfa u Pragu protiv Sparte na pragu osmine finala Konferencijske lige, ali oprez nije na odmet. U prvih 90 minuta, lider Superlige Srbije je kontrolisao igru, ne dozvolivši češkom velikanu da se razmaše. Partizan za tri dana čeka večiti derbi na Marakani, ali Lazar Marković, Saša Zdjelar i ostali ne mogu da razmišljaju o Zvezdi. Srpski vicešampion trebalo bi da dočeka goste u Humskoj u formaciji 4-2-3-1. Rikardo Gomes će biti najistureniji u špicu, a u napadu će mu pomagati brzonogi Kvinsi Mening i Lazar Marković. Bibars Natho je zadužen za kreacije sredine terena. Vezni igrači bi trebalo da budu Saša Zdjelar (asistent u prvom meču) i Miloš Jojić (efikasan gol protiv Radničkog), dok će Stanojević ponovo odlučiti da Marko Jevtović bude osveženje sa klupe, jer je uneo impuls u defanzivne zadatke u Pragu. Partizan na tri meča ove godine nikada nije vadio loptu iz mreže. Sparta je odmarala za vikend u Češkoj, pripremajući se za revanš pred, kako svi očekuju, popunjenim tribinama u Humskoj. 

LAZIO - PORTO (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2.50

Obračun reprezentativaca Srbije Sergeja Milinkovića Savića i Marka Grujića. U prvom meču u Portu nekadašnji vezista Crvene zvezde i Liverpoola imao je nekoliko razloga za zadovoljstvo. Zmajevi u Rim dolaze sa prednošću od 2:1. Porto gazi u Primeri, neporažen je u domaćem prvenstvu i blizu krune, dok Rimljani igraju promjenjljivo cijelu sezonu u Seriji A. Mauricio Sari još nije sastavio pobjednički mozaik. Portugalski velikan u posljednjih 14 mečeva ima 13 pobjeda i remi. Poražen je 7. decembra prošle godine u Madridu od Atletica u posljednjem kolu Lige prvaka. Lazio ima samo jedan trijumf u četiri meča, a za vikend je u Udinama odigrao samo 1:1 protiv domaćina u italijanskom prvenstvu.

MACCABI TEL AVIV - PSV (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2.05

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U prvom meču u Eindhovenu PSV je slavio sa 1:0, što daje nadu vicešampionu Izraela da može doći do iznenađenja. U startnoj postavi se očekuje Jovanović, koji je sjajnu formu iz Čukaričkog (11 golova) prenio u Izrael. Već je postigao dva gola u žutom dresu u prvenstvu, pomogao je Maccabiu da uđe u seriju od četiri uzastopna trijumfa u domaćem prvenstvu. U nedjelju je savladao Hapoel Haifu sa 2:0, čime je zadržao korak iza lidera Maccabia iz Haife. Krstajićev i Jovanovićev klub su prije dolaska obezbjedili drugo mjesto u Grupi A Konferencijske lige, završivši iza LASK-a, a ispred HJK Helsinkia i jermenskog Alaškerta. 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.