"Ne želim u ovom gradu da odgajam svoju djecu, postaje sve opasniji"

Supruga fudbalera Intera izazvala dosta komentara

"Ne želim u ovom gradu da odgajam svoju djecu, postaje sve opasniji"

Haris Zilić

Očekuje nas reprezentativna pauza, tako da se uzbuđenjima u evropskim ligama vraćamo 16. setpembra, a zanimljivo je u Italiji ove sedmice, ogasila se supruga prvotimca Intera Stefana Sensija (28), Giulia Amodio.

Supruga fudbalera Intera javno je izjavila da je Milano opasan grad za život što je izazvalo dosta reakcija i da bi imala želju da odgaja i školuje djecu u nekom drugom gradu.

Ovo je odmah povuklo i špekulacije o Sensijevoj sudbini na Meazzi.

"Strah me odgajati djecu u Milanu. Grad je postaje sve gori, osjećam da moramo da idemo radi sigurnosti naše djece. Kada imate malu djecu morate o svemu razmišljati, a ovdje je sigurnost daleko od sigurne, iz dana u dan sve je opasnije", rekla je Giulia što nije prošlo nezapaženo u italijanskim medijima i dodala:

"Istina, na prvi pogled sam se zaljubila u Milano, ali vremenom to se sve promijenilo. Kada duže upoznajete grad, susrećete se sa raznim ljudima, situacijama, mišljenje je potpuno drugačije. Puno je barova, parkova, restorana, ali opet djeca su nam na prvom mjestu."

Oglasi

Sensi je u Inter došao 2019. godine, a sa Nerazzurima ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Išao je na tri posudbe već u Sassuolo, Sampdoriju i Monzu, a mnogi su mišljenja sada da će napustiti Inter već na zimu.

Da li će dosta uticaja imati odluke i želja supruge ostaje nam da vidimo.

Pomenuti fudbaler se nije puno naigrao na startu nove sezone gdje je skupio svega osam minuta na terenu u novoj sezoni Serie A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je Monza imala želju da otkupi nejgov ugovor, ali u Interu nisu bili zadovoljni ponudom.

Pomenutog fudbalera na radaru su imali Lazio, Fiorentina, ali i pojedini klubovi iz MLS-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti