Tiket iz snova: Uložio euro na poluvremenu Bundeslige, dobio 100.000 eura!

Kakav sretnik

Tiket iz snova: Uložio euro na poluvremenu Bundeslige, dobio 100.000 eura!

E. Škorić

Jedan kladioničar je u Lörrachu (Njemačka) ostvario nevjerovatan dobitak od 100.000 eura i to na samo jedan uloženi euro.

Zanimljivo da je skoro identičnu kombinaciju sastavio i jedan kladioničar iz Minhena, no njemu je za dobitak nedostajao jedan pogodak.

Radi se o "lajv" tiketu budući da je hrabri čovjek uplatio tiket na poluvremenu kada je Borussia Moenchengladbach vodila 1:'0 protiv Stuttgarta. Tipovao je na pobjedu gostiju, a naredao je još nekoliko velikih kvota.

Takođe je kod rezultata 0:0 uplatio na pobjedu Augsburga protiv Werdera, te remi na meču Arminije i Hoffenheima, ali i na meču Freiburga i Bayerna.

Top Komentari

Izzy
Hahahaha u tipicu se live nemože odigrat manje od 2 eura, a ovde nisu odbili porez od uplate što se mora u Njemačkoj. Tako da pustite vodu P.S igram svaki dan pa znam??
0 0
Taceoni
Zna
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi