39

Komentari (39)

abdulah
@kopirano_sa_reddita hej Lukavice rano ljuta. Jel mama pripremila usnice?
Shaba
Kako igramo, Europu cemo gledat na tv-u. Kad god ovaj lik najavi da cemo pobjedit,mi zijanimo. Treba Mirvic redom udarat po dzepu, likovi se gube.
Kremenko
Prvo katastrofa puno prekida i često grubi faulovi bez potrebe. Drugo, TC se vratila iz krize i odigrala kvalitetno. Najbolja utakmica od novembra. Treće, Sarajevo treba ostaviti ovog trenera i zadrźati igrački kadar. Ubaciti mlade igrače i coljana pojačanja. Fizički su dosta slabiji u odmosu na top 5 ekipa. Kapoću sve najbolje!
Evropu treba da zaboravimo i da damo onom Velezu kup, bolje da ne idemo nego da se brukamo protiv amatera sa ovakvom igrom, bez razloga da se raja sekira....
BogatiDijasporac
K'o sad vi da nekom nesto date? Poderace vas kameni, budi realan.
Fixa
Spustanje na zemlju po ko zna koji put, malo im bilo sto ih je Zeljo dobio u hendikepu.
Nek_komsiji_crkne_krava
Uz duzni respekt za sve klubove u BiH ligi cinjenica je da su sarajevski klubovi pali na niske grane, a navijaci i jednih i drugih se strastveno raduju neuspjesima istih.
BogatiDijasporac
U 99% slucajeva su to bordo kompleksi.
starmac
Može Sarajevo uzet Kup ali kantona.Sa ovom igrom vi nemožete nigdje.A kamo li u Evropu.Ja govorim realno a sad šta će sudije odradit to će da se vidi.
mitoza
Pošto i Zelji i Sarajevu ne ide ovo loptanje neka ustupe teren nekoj poljoprivrednoj zadruzi pa da ljudi zasiju i da ima neke koristi.
E.Car
Drug te dvije ekipe imaju titula kao svi ostali skupa, lijepo je da se zafrkavamo ali imaj malo poštovanja, pogotovo prema Želji jer se čupamo iz gofana u koje su nas uvalili nehl****vici pa smo malo osjetljivi na tu temu.
Kladionicar_iz_mira
Cestitke rukometasima na pobjedi
NorthSide
A balerinama na porazu.
Kladionicar_iz_mira
Krajisnikljuti73
Sa ovakvom igrom nemamo protiv Veleza sta traziti...
CD84
Najozbiljniji sportski klub na balkanu kako kaze direktorica!
Mingiling
Fk Torpedo av maju
Mingiling
Prigradski klubic sa lavora
Mingiling
Cjepanje seoskih divova
Bordoakapitar
Evropa uopste ne visi! Evrope NEMA SIGURNO!!! Ovu ublehu od trenera treba veceras otpustiti...
Mingiling
Svani srijedo da kar@mo torpedo
Mackintosh
torpedo nakrivilo kapicu hahahahahahahahahahahaha
Chesa
Žao mi je Veleža. Sarajevu KUP i Evropa.
Mostarac94
Pa Tuzli nisu mogli pole prec hahahaha
E.Car
Velez ovoj Tuzli 5 uvalio neki dan a vama Tuzla mogla 4 hladno da se nisu zahebavali. Tako da bi vama Velež mogao utrpati.....vjerovatno 4 jer nisu oni Atalanta oni vole da to rasporede.
user1571956549
Njanjajevo ce sad da pizdi hahaha a juce se rugaju Zelji.... E neka vam , tako I treba... Jos Velez da vas nakanta I taman...
BogatiDijasporac
Pa to je to, gurbeti. Ismijavaju Zelju, k'o mi kokuzi a oni puni k'o brod. A imaju samo dva boda vise od nas + ove smo ih sezone nadigrali u obje utakmice. Da ih Rodjeni hoce rastaviti u finalu, koje, platio bih.
abdulah
@BogatiDijasporac ko to vi? Ruralci koji ste šljegli iz pizdića i gurate se u pravu raju?
BogatiDijasporac
@abdulah A ti k'o prava raja? Hraknem te u zvalje 'lokalne'. Ha ja. Zna se za koga sarajevska raja navija. Foca, Gorazde, Rogatica, Visegrad ... Sve su to 'Horde Zla'.
abdulah
@BogatiDijasporac jok eto ti iz Kalesije si prava raja. Popišam ti se u labrnju seljačku
BogatiDijasporac
@abdulah Kad kazes Kalesija, ustani papak. Rahmetli heroji Hajrudin Mesic, Mehdin Hodzic i Hase Tiric su iz tog kraja. Sram te bilo. Da sam iz Kalesije, Sapne, bio bih ponosan na herojske gradove.
abdulah
@BogatiDijasporac ko priča o herojima i ko je uopšte vezao priču za to? I ti ćeš meni koji sam krvario za ovu zemlju pričati ko su heroji? Poklopi se šupčino
selver79
cirkus se nastavlja
Starigrad01
Nema dalje.Nema kraja blamažama.Fujjj
Uranija
Smješni igrači smješan trener
Lavillenie
@SonPen1946 Lijepe vijesti pred iftar. Budi mi dobro.
Ajax11
Ja vam govorim tjerajte ovog trenera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.