U FK Radnik optimizam pred FK Tuzla City: Najavljena i nova pojačanja

Bijeljinci žele do tri boda, ali respektuju rivala

U FK Radnik optimizam pred FK Tuzla City: Najavljena i nova pojačanja

Samir Mlaćo

Radnik će pred svojim navijačima ugostiti Tuzlu City i pokušati do prvih bodova u novoj sezoni Premijer lige.

Bijeljinci su sezonu otvorili porazom na Tušnju od Slobode, a sada žele obradovati svoje navijače.

"Teška utakmica nas čeka. Oni su predvođeni dobrim trenerom i kvalitetnim igračima kao što je Crnkić i Ubarip. Prošlog vikenda su slavili 5:1, a teško je bilo koga dobiti tim rezultatom. Mi opet gledamo sebe, rasteretili smo igrače nakon nesretnog poraza u Trnavi. u Tuzli smo propustili nekoliko izglednih prilika i mislim da smo zaslužili bar bod", kazao je trener u stručnom štabu FK Radnik Stefan Janković.

"Sutra idemo na pobjedu. Neće biti lako, čeka nas teško vrijeme, ali ekipa je spremna. Ove nedjelje je stigao i Mahir Karić i pokazao na treninzima ono što i očekujemo od njega. Do kraja prelaznog roka ćemo dovosti još jednog ili dvojicu igrača".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi