Under i Napoli čekaju Džeku

Komplikovana situacija na Apeninima

Under i Napoli čekaju Džeku

Sportitalia tvrdi da je Napoli postigao dogovor sa Romom o transferu krilnog fudbalera Cengiza Undera, ali da je realizacija istog još pod znakom pitanja jer sve zavisi od Arkadiusza Milika i Edina Džeke.

Prema tvrdnjama transfer eksperta Alfreda Pedulle, dva kluba i turski fudbaler su postigli dogovor. Međutim, Under ne može napraviti transfer u Napoli dok Arkadiusz Milik ne napusti San Paolo.

Tu je druga uloga Rome u čitavom poslu. Naime, Roma vidi Milika savršenom zamjenom za Džeku u slučaju da Edin ode u Juvenuts - o čemu se intenzivno špekuliše.

Čitava situacije nije jednostavna jer Napoli za poljskog napadača traži 50 miliona eura, iako bi uključenje Underovog transfera u posao itekako olakšalo Romi dovođenje Milika.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, ništa od toga se ne može desiti dok Džeko ne izabere svoju narednu destinaciju i eventualno napusti Romu. Dakle, Under i Napoli mogu samo čekati.

Također, Milikova prva želja je transfer u Juventus i prihvatio bi odlazak u Romu tek kada bi Stara dama za njega prestala biti opcija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes3000
Roma da je imala Messia i Ronalda dok su imali 25 godina ona bi ih prodala
11 0
Bhf111
Roma radi najgori posao.zadnjih par godina od svih klubova. Ljudi su imali najjacu ekipu u europi
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti