16

Komentari (16)

Kiss
To Vedo,svaka čast biti će to dobro,jako pametan potez,želim ti sve najbolje
BigBosnianBoss
Vedator naš najdraži igrač ikada.Nek ti je sa srećom Oko plavo ❤
313
Bravo Vedo ljudino
Malmi_Suomi
Ovo je za lažnog 21 vijek @AmarSahin jer ne mogu te tražiti tamo a i nisi mi bitan ali za tvoje NEPOSTOJEĆE RAZLIKE između BH patriota na kraju krajeva šta su nam uradili , ja sam ponosni BH NACIONALISTA , jel nepostojeća razlika za NOŽ ŽICA SREBRENICA????
sad si za mene " nepostojeća razlika ".
Lp i ne zaboravi: nepostojeća razlika i čuvaj ovce -;)
AmarSahin
Aj od**** više, ti izgleda baš voliš da se svađaš? Aj da se složimo da se ne slažemo i gotovo, dosadniji si od komaraca.
Malmi_Suomi
Al komarac prca j ga
King_Kenny
...covjek je otjeran iz reprezentacije,a bio je jedan od najboljih igraca u historiji BiH,mogao hladno jos 2-3 godine igrati...hvala mu za sve i mnogo srece u trenerskoj karijeri,ne sumnjam da ce dogurati i do prvog trenera,a Herta je pokazala kako se cijeni bivsi igrac,a ne kao ovi nasi jazavci...uvijek cemo se sjecati onog gola u Litvaniji,mnogo srece je donio ovom narodu.
Malmi_Suomi
tbra
Zar nije potpisao za sarajevo
Ajax11
emanuelmacron
mogo je on igrat jos koju sezonu bolji je pola ovog smeca sto igra po evropi
enko
I u reprezentaciji
user1582456981
Sretno Vedatore, oko plavo???
Emin_Podzic
Kad se oprostio od reprezentacije poceli sno gubiti sve redom do danas
user1604155860
Sretno legendo da budes dobar trener kao sto si bio i igrac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.