11

Komentari (11)

adis_D11
Svu sreću zrinjskom sutra želim, da pobjede aBd. Ljudi nemoze se gledati medjusobni duel kada su po 3 utakmice odigrane to nepostoji nigdje, plus kažu gol u gostima se računa dvostruko samim tim ekipa koja je 2 puta igrala na strani ima veće šanse od one koja je jednom igrala tako da i ta teorija pada u vodu. Gol razlika se moze gledati u trokruznom sistemu i u ovom slučaju to će biti najmjerodavnije kod Uefe. A sto se mene licno tiče najpoštenije bi bilo u slučaju da dva kluba imaju isti broj bodova da se igra majstorica ko prije u Italiji. Ko bude bolji neka bude prvak ili u ovom slučaja sa 2 Mostarska kluba i širokim da igraju svak sa svakim ponovo. Mislim da je to najpoštenije.
Zaccheroni
Rođeni igrajte za raju,tabela je racku
Mazi
Gdje su ovi što će nabijati gol razliku hahaha .
RZZE88
Hvala svim navijacima Veleza na podrsci koju pruzaju Celiku u ovoj teskoj situaciji. Sretno do titule aBd !!!
starigrad
Šta je ovo? Vicina gamad još nisu delegirale korumpirane sudije za sutra i prekosutra. Mora da je neki njihov dobio koronu pa traže podobne zamjene
C.Banks
Nema lige bez Čelika
Malmi_Suomi
To je 100% da nema lige bez Čelika. Neka Crupa neki Radnik neki Uski brijeg igraju a nema Čelika . Što bi rekli " niđe veze".
Sarbit2019
HAHAHAHAHAHA kakvi glupani ovo je isto kao kada bi sada postojao pravilnik i zakon Kantonalni da se u KS smije prodavati pirotehnika ,a u F BiH nije dozvoljena ,e ciji je pravilnik i zakon jaci ? Isto tako u NS pise da se u prvenstvu pika gol u gostima kao 2 ,a UEFA strogo zabranila gol u gostima osim u 2 utakmice bas me interesuje ko je upravu ?
user1597153724
Ma pusti nasa posla, sve nam mafijasi u savezu
hz_033
Ako Zrinjski sutra zijani, nece im trebati dodatna tabela :)
C.Banks
A zijanice milion posto, evo glavu na kladu ako ne zijane
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti