79

Komentari (79)

nightcry
Samo zahvaljujući UEFA ne postoje savezi i repke RS i HB, ali s obzirom na atmosferu i ekstremne stavove koje iznosi navijačka populacija to bi moglo biti rješenje koje će na kraju i prihvatiti, pa će biti kao u Ujedinjenom Kraljevstvu, i država 4 saveza i repke: Škoti, Englezi, Vels i Sj.Irska. Tako će svako sisati svoju motku, dok civilizacija prolazi kao brzi voz ! Meni su inače uvijek bili najinteresantniji etno-nacionalisti iz dijaspore svih etnija - žive život i uživaju u blagodetima multi-kulti društava a svaki put kad se vrate u pradomovinu odjednom sve patrioti i ponosni pripadnici svoje etno-nacije, pih majku mu !?
King_Kenny
...lik se bukvalno sprda sa narodom...svako ko mu ode na utakmicu je teski retard i zasluzuje da mu se ovaj majmun kenja po glavusi...
To ti balavac Vico,odredjujes,mozda i prijetis navijacima Bosne i Hercegovine kako ce neko sa tobom da se ophodi?Zaboravio si preko nci,da si preko stele dosao tu gdje si sada.Pazi ,da onako kako si dosao--tako i ne odleprsas.Ti nisi reprezentacija BiH!
Vrbaski
Nevjerovatno koliko Husarinih botova na jednom mjestu. Ne mogu Husara i kompanija prodavati svoje igrače preko Save, to je pravi razlog dizanja hajke. Nije mogao preko Peteva neće moćimni preko Save. Zato nije bilo pobune protiv Rukfaša i Kudravog.
nightcry
U pravu si ali na žalost nisu samo Husarini botovi, ima i SDA botova još i više - 24 godine je SDA vodila savez kroz 4 Bošnjačka predsjednika, koji za svo to vrijeme nisu napravili jednu jedinu stvar za sport koji su vodili od nezavisnosti do Vice, izuzev jedne godine pod Osimom i Bajevićem (a i njih su mase počele pljuvati vrlo brzo, treba se sao prisjetiti komentara po Internetu o Osimu iz tog vremena). Sve što su uradili od 1992 i priznanja saveza '96 do 2020 je krađa para i suspenzija. Vico i Miske su za bh. fudbal uradili više nego svi Bošnjački sportski radnici koji s ikad radili u savez zajedno pa na kvadrat !!!
nightcry
U pravu si ali na žalost nisu samo Husarini botovi, ima i SDA botova još i više - 24 godine je SDA vodila savez kroz 4 Bošnjačka predsjednika, koji za svo to vrijeme nisu napravili jednu jedinu stvar za sport koji su vodili od nezavisnosti do Vice, izuzev jedne godine pod Osimom i Bajevićem (a i njih su mase počele pljuvati vrlo brzo, treba se sao prisjetiti komentara po Internetu o Osimu iz tog vremena). Sve što su uradili od 1992 i priznanja saveza '96 do 2020 je krađa para i suspenzija. Vico i Miske su za bh. fudbal uradili više nego svi Bošnjački sportski radnici koji s ikad radili u savez zajedno pa na kvadrat !!! Nijedan Bošnjo predsjednik ni funkcioner nije došao niti jednom na okupljanje i trening igrača, a Vico i Miske nisu propustili ni jedan - pa kome ovdje ova primitivna bezoblična masa izmišlja priče o njihovim tobožnjim namjerama ? Jedini argument koji fanatikosi i nefnatikosi imaju protiv Vice i Misketa je njihov srpski identitet i "guilty by association" tj. bacanje krivice na Vicu jer je nekakav rođak Dodiku - može li primitivnije od toga !? Pljuvali su ih kad su doveli Peteva, pljuvali ih kad su ga pustili, ali niko, pa čak ni ovi smrđljivi portali nisu objasnili da je Petev imao dobro lošije rezultate od svih počev od Prosinečkog pa Baždarevića (osim Duška koji je stisnuo petlju da izvrši smjenu generacije) !!!
Vrbaski
Apsolutno, mada ima tu još nešto mnogo opasnije. Bošnjaćka komponente (čitaj SDA) radi na stvaranju Fildžanistana od 92 godine i njihovi strateški ciljevi se najlakše uprate preko uništavanja svega što ima Bosanski predznak ili nekakvo zajedništvo sa druga dva naroda kroz kolektivni sport. Njihovi interesi se poklapaju sa interesima komponente iz Entiteta RS. Nikad nisu željeli suverenu , građansku i sekularnu BiH nego jedan dio za sopstveni begovat samo što to nisu smjeli nikad obznaniti jer su gurnuli ljue u rat za građansku i cijelovitu BiH a ne džamahiriju. A BHF su odavno instrument u rukama SDA samo što oni to ne znaju.
Shik
SAVEZ U KAVEZ HERMETKICKI ZATVORITI: ULICA RADA RATNIKE DA OCISTI CETNIKE:
mido1921
Vico navijači te vole. Samo ih karaj u zdrav mozak.
BigBosnianBoss
Hahahaha toliko su se osilili da du počeli i provocirati!
user1680213036
Krmak ulica je smjenula tvog idola Slobodana milosevica da ne moze tebe
izvoristine
Ovo samo u BiH moze da oni sto hoce da uniste BiH i sto je mrze budu trener reprezentacije i predsjednik FS. BiH
rabodimis
Hahahhahaha "Neće ulica voditi Savez i da padamo pod pritiske koji nemaju veze sa fudbalom i koje proizilaze neke stvari o kojima bih mogao puno reći, ali neću" Jbo ti pas mater, ulica nam vec vodi savez, sta ste vi nego ulicari, klosari i lopovi.. Normalno je da neces pricat o "nekim" stvarima, treba da te sa te press konferencije direktno u zatvor odvedu.. Sutis da spasis svoju poganu gu*icu a ne da nekog postedis neceg ili nesto.. Probaj zaplakat sljedeci put, mozda dobijes i kosarkaski savez da vodis uporedo jbo te otac pogani..
miroljub.petrovic
Pa ovo nije normalno sta vam lik radi,lagano se pomokrio u usta svim tastatura ratnicima ! Gdje su sad svi ovi sto psuju i prijete po komentarima ?!
rabodimis
Radili su neki i gore stvari pa evo nas.. Psovacemo i pljuvat pa zaslugama... Sve vise i sve jace.. Kad tad se zakon o pravosudju mora usvojit i uskladit sa Evropskim.. dodik mozda crkne pa tako pobjegne al stene nece sigurno.. ;) Jesil zadovoljan ? Jbo vam pas mater odvratnu, izdajnicku, obojici..
velez mo
Razapinju Mamica,sude mu ko nesto on nekoga ostetio,covjek stvorio Hr reprezentacuju,njegovi momci iz Dinama su bili 3 pa 2 gi na svijetu,on i je stvorio.Napravio od Dinama Evropsku silu,da prodaju svake godine bar 2,3 igraca za 25,20,15 milona.Vico je samo zahebo oko suđenja ovo sve ostalo je u kratkom roku ispoštovao od terena,reflektora,kvaliteta PL,Kad bi jedan Usanovic pogurao terene i reflektore,Ronalno busen trave nabijao u Zenicu,jos ga uze u ruku gleda u sta opali nije mu jasno,samo suđenje u PL nek unormali koliko se to moze jer lakrdija je po tom pitanju svugdje u Svijetu,opet kazem za ostalo mu kapu skidam
velez mo
Vahu smatraju legendom Veleza,pa cemu se on razlikuje od Brandao de Souze?Ovaj osvojio kup 1981,ovaj osvojio kup 2022,ni jedan ni drugi nisu osvojili titulu.Ovaj prvi dao 150 golova za 15 godina,ovaj drugi 70 za 5 godina.Kod ovog prvog Liga bila u Egalu tada sa najvecim Evropskim,kod ovog drugog seoska a izbacio veliki Aek koji je na šugavicu dosao sa 2 šlepera,a nasi garibi sa rusacima na ramenima.pa i opet izbacili,sanse za prolaz bile Aek 99%,Velež 1%,I po cemu je ovaj prvi veci od ovog drugog,po cemu?
velez mo
Vahi se evo nudi 30 godina od samostalnosti BiH,pa vazda neki razlog ima,Nudio mu i Usanovic,Vico ko je bio i prije njih Boga pitaj,vazda ima neki razlog,a taj razlog su pare.Mogao je i Japan i Maroko i neznam koga je vec vodio,tako se nepokazuje patriotizam,Velezu jednom dao 10000 hiljada i to je to,a garantujem da bi mu Vico najvise dao od ovih svih nabrojanih.Veliki je strucnjak sto jest,jest ali kao covjek nula i to velika.Vici zamjeram ovo sto se tice nase Premier Lige i sudija,ovo natezanje ti pa kazlagica i ostalih,a za sve ostalo mu kapu skidam od terena,reflektora.Samo realno.Mi treba da smo svjesni da TRENUTNO nemamo igracki kvalitet,koji je u rangu Lihtenstajna,Gibraltara i nemamo sta Vicu kriviti,jeli on kome zabranio da igra za BiH,Nije niti brani,samo suđene u PL za ostalo mu kapu skidam.
nightcry
pa evo uvodi čovjek i VAR - već se proba a od sljedeće sezone će biti VAR u PL
DoGroba
Sad umjesto da ga razapnu mediji jer je navijace reprezentacije nazvao ulicarima oni ce mu gladit damu
Haroldinjo
Treba se organizovat i maknut gofno
user1680025161
Mrs olopino cetnicka. **** vas nacionalni kljuc u supak. Dajte nam patriote i ljude koje imaju veze sa fudbalom.
Hadzija123
Vebem ti tatau Dodika da nas jis bolje cujes mislim pored komplet porodice koje ti se sjetimo!
HamzaVojvoda
Uf evo opet hadzije sa psovkama dolicnim hadzije
PitBull1921
Šta je Vojvoda ****m mu sestru i ja....
Mjahic
crni1000
Pa ko ti je dao pravo da Kodru covjeka koji je igrao za BiH, koji je legenda, poslije dvije utakmice smjenis, i onda dovedes nekoga koji nije htjeo igrat za BiH!!!
Bulle
Šta je Kodro dao za BiH?? Jesi li gledao ikad Kodru dok je igro za BIH?? Taj nije isprljo šorca ni dresa dok je igro, a ove dvije utakmice sto smo gledali nije nista promijenio u igri, cak smo i gori tako da.. smjenjuj odma nije bitno ko je
crni1000
Kodru sam gledao mnogo puta i igra je makar za BiH!
zgembo.popuslic
Nije on smjenio Kodru nego izvrsni odbor saveza gdje sjedi sest bosnjaka i nijedna odluka se ne moze donijet bez njihove ruke. Sad sto oni rade po naredbi Vice, to njih treba pitat. Vise njih krivim nego Vicu
crni1000
Pa u detalje ko odlucuje o smjenama trenera se nerazumijem, ali bez predsjednika i uzeg strucnog staba tu sigurno nista neide.Tako i oni sami kazu. A ti tzv. Nacionalni kljucevi me neinteresuju, jedino sto me interusuje je da napokon imamo uspjeh.
nightcry
yebo te Kodro i tebe i sve koji su razočarani njegovom smjenom !!!!
SirAlex
Jednom smo predstavnike saveza strpali u zatvor. Opet ćemo. Bit ćeš novi Ušanović. To nije ulica, to su navijači majmune
Hix
Pa šta čekate? “jednom smo” i “opet ćemo” …
Hix
Neću ni ja bez vas…
user1676717906
Vico mama ti je ulicarka klosaru jedan
nightcry
Ništa i nikog "vi", ko god "vi" bili, niste strpali u zatvor nego su to pokrenuli magazin Dani serijom istraživačkih tekstova, nakon kojih se na jedvite jade pokrenulo tužilaštvo pod kontrolom SDA, koja je i podržavala tu kliku u sastavu Pušina-Pašalić-Ušanović. A niste ni smijenili jer je nakon ove kriminalne grupe, SDA na čelo saveza instalirala Čolakovića i njegovu kliku,... nakon toga suspenzija, pa onda SDA-ovo tjeranje Osima kako bi se instalirala nova kriminalna grupa predvođena Begićem !!!!
Babajaga
Svaka čast za komentar! Gdje se GOD ulica pita,nema tu kruha. Sad jesi to sposoban za nešto,vidjet ćemo. Ali ulicu sto dalje od upravaljanja bilo kluba ili repke!
Alenizmostara
Za koga se igra fudbal ?
rabodimis
Da je to rekao neki strucnjak za nesto a ne ulicar i klosar mozda bi i vrijedilo.. Sve sto ovo pseto ima u zivotu je oteto, ukradeno il opljackano... to su mu sposobnosti.. Ti kao da si sa Marsa jutros pao pa veze nemas gdje se nalazis i koje je ovo g*vno..
starmac
Čut ćeš bolje NARKOMANU!J...M ti cjelu familiju sa DODIKOM.
Arnel925
Jarane ne igra Vico. Kakvi ste vi retardi. Nije važno kako se zoveš nego kako igraš i kako treniraš. Vjerujem da bi i on najradije volio da ide sve bolje. Eto Vahidu nudeno sve. Ali neće on. Nema dovoljno para kod nas. Pravi Bošnjo.
user1676286668
Jesi glup ali u pravom smislu glup....
Hix
Vahid bi došao kad bude sve sredjeno i kad bude para haahh pa da imamo para i sredjenu infrastrukturu doveli bi mourinha a ne njega pakaša
Arnel925
@Hix baš tako kralju haha Vahid samo zna za dolare. Zaboravio kako je stanje u BiH. Nismo mi Japan ili Maroko Vahide. Ako hoćes pomozi. Ako nećeš i tako ti hvala. Ali nemoj pričati samo. Pokaži da si pomogao jednom ovoj državi. Na barem neki način. Nije sve u parama. Svi ćemo pod zemlju jednom.
mekac
****m ja tebe sve po spisku cetnicko ****o jedno.
user1666374721
To sam i ja davno rekao, glup na kvadrat.
user1666374721
Konju,da si pratio nastavu znao bi da je Vaha u skorijoj budućnosti 2 puta pomagao savez i reprezentaciju, zašto pljujete njega a ova godina podržavate a nisu se držali dogovora, Vaha im je samo bio mamac da smjenu Kodru i postave svog pojuna.
Arnel925
@user1666374721 i ti bas u to vjeruješ to što pišeš? Vjeruješ sigurno da još postoje dinosaurusi. Pa prvo da nisu htjeli Kodra nebi ga zaposlili. Moje lično mišljenje je da je Kodro dobio nogu jer je katastrofalno vodio dvije utakmice protiv najgori reprezentacija. A uz to mislim da su povjerovali Vahidu da bi preuzeo reprezentaciju ako Kodro dobije odkaz. To se nije desilo i naravno morali su brzo reagovati i zaposliti Savu. Milošević ima kvalitet i CV da vodi reprezentaciju u ovoj poziciji u kojoj smo trenutno. Vahid pi*** neće i nema dalje. Moze ga ko hoće braniti. Ja vala neću. Pokazao se kao qarina čovjek.
nightcry
Moj Arnele ti pričaš tu priču ljudima koji su odlučili a ne procjenjivali i prije nego su savez, Vico i Miske bilo kakve poteze počeli vuči da su izdajnici i neprijatelji BiH i Bošnjaka, Čim je Vico preuzeo savez pljuvanje je počelo, čim je Miske postao prvo njegov savjetnik a onda i dirktor selekcija isto se i o njemu počelo govoriti.
Drakula
Silovat cemo tebe i porodicu ti citavu samo polako. U gjepeku ces zavrsit
CASIO
Vahide ponudjeno ti je, nisi htjeo, nemoj vise nikad u zivotu. Sad ko biva hajka na Milosevica, kad nece bosnjo, hoce srbin. Sretno Savo
Drakula
Vaha ispravno uradio. Bojkot savezu igracima i treneru niko vise podrske nema. Ko odexda bogda umro
Bulle
Vaha vidio kakve igrače ima skonto da ne može napravit ništa pa ko biva da budem savjetnik...mamu vam ****m svima...
Drakula
Kad dan ne budes docekao vicemo onda
user1647539682
Ulica ce tebi leda polomit magarac smrdljiva
GuiliDamou
Dobro nam je i reko! Niko kamen na savez bacio nije…
user1676743085
CASIO
Nikad u zivotu, cuj bojkot. Da meni jedan Vico zgadi reprezentaciju, ne ne ne
izvoristine
Pa to i hoce Vico i Dodik
Koje smo mi pichke raspale, nek nas karaju nismo bolje zasluzili,najneuspjesnija nacija na svijetu, smijurija od drzave, smijurija od naroda(koji samo suti) poglupi dijasporci bhfanaticosi ugasit ih
Hix
Nemoj zaboravit ljute krajsnike koji se ukazuju redje od gospe u medjugorju … Vratit ce se tek kad se nanize 5-6 pobjeda a prije ih nije bilio i posle ih nije bilo
Bulle
Pichke jašta smo, da smo ko šiptari bilo bi drugačije, prvo nemamo političare koji će zube pokazat svima njima a sporta da se ne dotičemo
Nemamo mi karaktera, ni daMu....zasto se ne bi kurchio ovaj dodikov pijun? Zato sto moze, vidi da moze, sprda se ko i vlast nasa....a mi samo sutimo, neka dobro je samo nek ne puca bice bolje Inshaaaallaahhh
Mornar
Šta će biti ako nas Savo odvede na Euro kroz baraž? Probali smo sa našim stručnjacima bezveze je bilo Bajević me je najviše razočarao,Prosinečki promašaj. Savo zbog političkih stavova ***** al prihvatio se izazova u ovaj vakat kad je situacija u repki na najgorem nivou. Hoće on dobiti platu samo to je sitno koliko može izgubiti na renomeu ako ne napravi rezultat ili ga savez naguzi kao Kodru. Ja ne navijam za savez ni trenera nego za reprezentaciju BiH, možda je ovaj ***** neko ko će promjenuti stvari na bolje teško da može na gore nek odradi svoj posao a rezultati na terenu nek budu mjerilo.
@mornar ma nemoze bas brate ni Gvaridola odvest na Euro. Sa ovakvim bezmudim i labilno karakternim igracima,gdje su kolovodje pjanic i dzeko koji prave klanove i rasporedjuju ko ce igrat, ja novom treneru dajem max 3 tekme, jer najvece zlo u repki su upravo dva doticna uhljupa, godinama unazad....jednostavno imaju moc i pare i to je tako
izvoristine
Prihvatio da uzme polijepu platu. Boli njega briga sta ce bit sa reprezentaciom.
nightcry
Je li ti znaš koji su to Savini politički stavovi ?
Hadzija123
****m ti djecu cujes li sada picko jedna?!
Ppp
Ne cuje prijatelju
Hix
Cuje, cuje gledao sam prenos pressice prije sat vremena vico zna komentare napamet tako da mu ovim putem i ja je*em mater
miroljub.petrovic
Nemoj hadzija,nece vise !
zeničkidokosti
Ti kao imaš neke veze sa fudbalom, mame ti se na****mo, i tebi i misimoviću i dodiku, klošaru maloumni
amadeus21
Još i provocira, đubre ussrano...
user1692741761
Kako ces ti goriti, to nije humano
Bulle
Ma gorit će *****, lijepo su ljudi iz uefe napravili sistem da moraju biti zastupljeni svi u NSBiH, to nam pokazuje i politika i tako je u svakoj sferi, to što nemamo muda ko šiptari i političare koji će stat uz narod i otrest sve i Evropu usranu koja nam sve ovo nameće je drugi par opanaka...tako da šuti i moli Boga da šta urade dobro, da naprave stadion i saberu ekipu i trenera dobrog...nismo mi ti koji mijenjaju.
izvoristine
Uefa treba da zna da nazalost velika vecina Srba i Hrvata vise vole susjedne drzave nego BiH. Prema tome neka idu tamo i nek vode reprezentacije. Mi ne mozemo nikoga silom gonit da zivi u BiH i voli BiH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.