Vriska, galama i potpuni haos sa slavnim napadačem ispred trening centra

Osimhen nije izdržao

Vriska, galama i potpuni haos sa slavnim napadačem ispred trening centra

Midhat Šljivak

Sjajni napadač Victor Osimhen postao je velika svjetska zvijezda nakon što je odigrao čudesnu sezonu u dresu Napolija. Više Nigerijac ne može mirno hodati ulicama, a sada mu je postao problem napustiti trening centar u automobilu jer su navijači zaluđeni i ne daju mu proći bez da im potpiše dres.

Victor Osimhen je sigurno kao dječak sanjao da će biti velika fudbalska zvijezda. Nakon godina mučenja i napornog rada napravio je pravi potez transferom u Napoli i san je ispunio.

Prošle sezone Nigerijac je eksplodirao. Niko mu ništa nije mogao u Seriji A, pa je njegov tim na kraju sezone zasluženo stigao do osvajanja Scudetta.

Osimhen je postao jedan od junaka sjajne ekipe koja je ispunila san mnogim navijačima, a kakvo ludilo među fanovima zbog njega vlada jasno pokazuje posljednji trening pred put u Berlin na utakmicu Lige prvaka.

Nigerijac je želio otići kući nakon treninga, ali su se ispred trening-centra desile nevjerovatne stvari koje su 24-godišnjeg napadača potpuno iznervirale i izrevoltirale.

Oglasi

Veliki broj navijača okružio je njegov Mercedes. Osimhen je doslovno molio da se sklone s puta kako bi prošao, no sve molbe su bile uzaludne.

Galama i vriska čula se pored automobila. Osimhen je u jednom trenutku vidno iznerviran ljutito potpisao majicu jednog od njih i potom je zatvorio automobil tražeći da ga konačno puste da ide svojim putem.

Nekoliko minuta je trajala njegova borba. Na kraju je nekako uspio proći i otići kući iako se poprilično iznervirao zbog svega što se dešavalo.

Osimhen je ove sezone odigrao 10 utakmica za Napoli i postigao je šest golova uz jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukupno je u dresu tima s 'Diego Maradona' stadiona odigrao 111 utakmica i ima učinak od 65 golova i 15 asistencija.

Njegova vrijednost je nakon fenomenalne sezone povećana na 120 miliona eura. Brojni klubovi ga žele i vrlo je moguće da ćemo ga od naredne sezone gledati u dresu nekog od velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi