Osimhen na terminu ponižavao prijatelje, pa stigla osveta: Pala bruka za sva vremena

Puni baterije za novu sezonu

Osimhen na terminu ponižavao prijatelje, pa stigla osveta: Pala bruka za sva vremena

Endin Čaušević

Victor Osimhen prošle sezone oduševio je fudbalsku javnost igrama u dresu Napolija i jedan je od najzaslužniji što je ovaj klub nakon 30 godina čekanja ponovo osvojio Scudetto. Osimhen uživa na zasluženom odmoru, a čak se pojavio snimak kako je zaigrao s prijateljima fudbal i nije imao milosti, no bahatost mu se na kraju obila o glavu.

Osimhen je u protekloj sezoni u dresu Napolija na 39 mečeva u svim takmičenjima uspio da postigne čak 31 pogodak zbog čega je postao miljenik navijača na jugu Italije.

No, jasno je da će Napoliju biti teško da Osimhena zadrži u svojim redovima ovog ljeta jer su mnogi evropski velikani pokazali interes za njega. Međutim, ukoliko Nigerijac želi da ide jasno je da će klub koji ga želi morati platiti za njega preko 100 miliona eura.

Osimhen ima ugovor s Napolijem do ljeta 2025. godine, a najviše ga povezuju s prelaskom u PSG, Bayern i Manchester United.

Ipak, do špekulacije kruže iz dana u dan ovaj 24-godišnjak uživa u zasluženom odmoru nakon duge sezone. Osimhen je otputovao u Lagos kako bi se druži s porodicom i prijateljima i napunio baterije za novu sezonu.

Oglasi

Osimhen je našao vremena da čak zaigra fudbal sa svojim prijateljima u Lagosu i pojavio se na terminu što je oduševilo sve prisutne.

Međutim, iako je riječ o terminu nije imao milosti prema drugovima i svojim driblinzima i golovima ih je izluđivao, te je očekivano njegova ekipa na kraju upisala pobjedu.

No, ono što je hit na Twitteru je video kako je Osimhen ponizio nekoliko protivnika svojim driblinzima, a onda je izašao sam na golmana i obrukao se jer je promašio cijeli gol zbog čega su mu se oni počeli smijati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako Osimhen takve situacije riješi bez problema ovaj put je htio da loptu zakuca u mrežu, no njegov siloviti udarac otišao je preko gola na oduševljenje njegovih protivnika kojima je to bila slatka osveta za sve ponižavajuće driblinga Osimhena kojim ih je osramotio.

Video se ubrzo našao na društvenim mrežama i mnogi su oduševljeni što Osimhen nije zaboravio svoje prijatelje i što mu nije bio problem da s njima igra fudbal.

Top Komentari

komentator1
Prezime mu pocinje sa OSIM sto znaci da bi vrlo lako mogao biti sklon izdaji, prevarama, namjestanju i slicno. Po tome je ta sorta najpoznatija
1 0
Squadron
Obrukala je se ova redakcija i stranica sa ovim novinarima i menadzmentom, idioti glupi, postali ste gori od tabloida sa naslovima, sljamovi jedni
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti