13

Komentari (13)

Azur77
Odavno odvratniji fudbaler nije bio, žvaljo žvaljavi,fuj je
Klicko
@Azur77 e jes vala druže odavno ali odavno nisam vidio odvratnije stvorenje nego ovog majmuna prepotentnog padavičara.Fuj
emial766
Bolje njega gledat kako dribla nego one sto se klepsju po terenu. Zato su ljudi se zaljubili u fudbal a ne radi nekih sto lome noge. Nek plese, niti se ruga niti ponizava nego jednostsvno slavi a onaj ko gubi ima pravo da se ljuti.
DamirT
Sve dok ga neko ne razvali u labrnju sugavu
Klicko
@DamirT ovaj vinisijus najgrdinje stvorenje na planeti.Odvratan je
DamirT
@Admirall yebo te vinicius ti njega majmune.Kazem sto i cijeli svijet kaze,najarogantniji fudbaler danasnjice.Ja sam rekao,neko ce ga jednom docekat na bokser,tipa Pepe ili Ibrahimovic,ustat nece vise.
Klicko
Otkad ja govorim da je ovo prepotentna ufurana,padavičarska majmunolika budala.Majmun nego šta vidi mu glave
K79
Isti ko i onaj košarkaš Schroder iz Njemačke baš ko djeca mala mada oni i jesu mladi pa nekako i nije čudno al znaju bas iritirat ljude sreća pa vinicius ne igra u eri puyola keana ili vini jonsa nedaj bože završio bi davno karijeru:D
YouTalkinToMe
Ovaj vinicius sam od sebe nesimpatičan i odvratan a on se još i trudi da bude još odvratniji.
denimen9
Mogu da mu ga cuce samo. sambaaaa vamonooos!
CrvenoCrni1919
Čovijek je trenutno najbolje krilo na smetu a ljudima smeta kako slavi golove…
Klicko
Na kojem svijetu bolan hahahhahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.