21

Komentari (21)

CD84
kenny
Ako ovog panja budu zvali u repku jos jednom istovremeno mjenjam drzavljanstvo
nakopitam
@E.Car Cetalji su te napravili, yebali ti oni najmilije
E.Car
Ti si bolesnik!!! Tvrdim to odgovorno!!!! Nisi u glavi dobar!!!! Potraži pomoć!!!!
E.Car
Trebao mu je Braco reći: kad budeš broj 1. u reprezentaciji BiH onda možeš u Bayern a ako izdaš državu u kojoj si ponikao onda nisi čovjek za takav klub!!!! Mislim da mu je to kroz redove i provukao ali naravno da neće prenijeti!!!
zak84
Završit će on u igmanu
user1574859714
Hahaha e zamislite toliko sjajnih golmana u evropi i da Bayern uzme Kovacevica Pa ne mogu da vjerujem da jos ljudi tvrde da je bolji od Nojera. Malo realnosti Da je medju najboljim vec bi igrao u nekom boljem klubu. Svaki menadzer zeli da proda svog igraca ali kad pretjerujes onda od Brace hladno dobijes odbijenicu.
SonPen1946
Kakvu surovu istinu hl**** vam???
gogs
Klosar dabogda propao zbog cekanja poziva za srbiju
nakopitam
@axel42 Hahahahs, Hahahhaha, hahahah! Bas si duhovit i primjetno inteligentan. Nastavi pisati, pratimo tvoja remek djela!
F1F
@nakopitam pusti ti @axel42 da šupljira u Tinji ( napadaju njegovu mahalu iz ovog sela) a može i u MinKenu. I... Za ovog Kovačevića.. dobar momak samo sad bi iz giganta i glavnog grada BiH F.K. Sarajeva u gigant poput Bayern-a, ( JBGA nije glavni grad Berlin ali ok ) malo teško burke na stranu Braco. I nemoj bolan Salihamidžića, NAŠ je pa da je od goffana. Lp
ZE072
Kad zeli mijenjati dres svoje zemlje u kojoj se rodio i afirmisao kao igrac za zemlju s kojom nema nista osim sto u njoj zivi vecina iste vjere onda ti to dovoljno govori o karakteru te osobe. Da Bog da ti vladane nikad ni za jednu repku vise ne zaigrao. Smradu jedan
nakopitam
Momak je svim srcem zelio da brani za BiH i cekao ZASLUZENI poziv, ali poziv su umjesto njega dobijali panjevi koji uopste nisu branili u klubovima. Neki cak nisu ni imali klub a dobijali su pozive dok je on branio u vrhunskoj formi i trpio ta ponizenja. ZATO MU PODRSKA I DA BRANI ZA REPUBLIKU GENOCIDNU a ne za serbiju! A SAVEZU KOJEG JE ''NORMALIZOVAO'' NAJPOZNATIJI KRIMINALAC U FUDBALU IZ BIVSE YU, ZELIM SVE NAJGORE!!!!!
E.Car
@nakopitam cethalju odhebi sa bh portala kad mrzis najveću fudbalsku veličinu iz BiH!!!
nakopitam
Kovacevic je najbolji BH golman od osamostaljenja a mozda i prije. Bolji je od rupetine Nojera 10 puta ali znamo svi da je Salihamidzic vrapcican i da su oni ljubomorni. Prije ce cifuta dovesti pa nek je 100 puta slabiji, samo da slucajno neko nas ne uspije.
GuiliDamou
Kovachevich che biti vrhunski golman, a l ti kralju @nakopitam si vech vrhunski idiyot!
axel42
Hahhahhs, hahahhba, hahahah!! Imaš glupe komentare, to stoji! Ali ovaj o Kovačeviću i poredjenje sa "rupom" Neueru, e to je nadmašilo sve gluposti ovog svijeta!! Momak, prestani pratiti fudbal, pojma ti nemaš!
Kakanj
Naj bolji golman ****o KenanHasagic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.