Željko Sopić je noćna mora hrvatskih novinara: "Ne spavam, baš sam se potresao..."
Foto - Goran Kovačić / Pixsell

Trener HNK Rijeka

Željko Sopić je noćna mora hrvatskih novinara: "Ne spavam, baš sam se potresao..."

Midhat Šljivak

Trener HNK Rijeka Željko Sopić prava je noćna mora za hrvatske novinare. Zbog njega se pišu žalbe HNS-u, a 49-godišnjak je na komičan način reagovao na takve vijesti.

Željko Sopić na sjajan način vodi Rijeku. Tim s Rujevice predvodi tabelu HNL-a, a ovaj stručnjak konstantno je u centru pažnje zbog svog odnosa prema novinarima.

Po mišljenju kolega iz Hrvatske on ne cijeni previše njihov rad. Zbog toga je Udruženje novinara pisalo i žalbu Hrvatskom nogometnog savezu i traže da Sopić popravi ponašanje.

"Jeste li zadovoljni odgovorom?", pitao je Sopić jednog novinara nakon pitanja, a zatim je dodao: "Kad odgovaram, morate biti zadovoljni s odgovorom. Ako niste, šaljite mi u inbox", poručio je ironično Sopić.

Na pitanje da li ima ikakav komentar na pisanu žalbu protiv njega trener Rijeke je ponovo ironično odgovorio.

Oglasi

"Ljudi moji, ja već tri dana ne spavam zbog toga. Baš sam potresen", poruka je Željka Sopića.

Ovakvim ponašanjem neki definitivno neće biti zadovoljni. Sopić se još jednom našao u centru pažnje i njegove riječi se prepričavaju.

Rijeka na Hajduk bez Pjace

Sopić je na press konferenciji saopštio da su za nedjelji derbi s Hajdukom na Rujevici spremni svi osim Marka Pjace.

Iskusni napadač se povrijedio na Kup utakmici protiv Lokomotive i neće konkurisati za jednu od najvažnijih utakmica sezone.

Sopić je uvjeren da njegov tim može do trijumfa. Protivnika nije želio komentarisati, kao ni sudije.

Oglasi

"Očekuje nas teška utakmica. Morat ćemo biti puno bolji nego u meču protiv Lokomotive. Maksimalno vjerujem u svoje dečke. S 11 najboljih ćemo istrčati protiv Hajduka".

"Nemam pojma šta ću očekivati od Hajduka. Očekujem jedino da dođu po pobjedu. Sve pada u drugi plan kada sudija označi početak utakmice. Ko bude bolji dobit će utakmicu."

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Jadranski derbi na rasporedu je u nedjelju 7. aprila od 19.30 sati i veoma je značajan za oba tima. Rijeka želi nastaviti niz pobjeda, a Hajduku samo pobjeda odgovara kako bi ostali u trci za titulu.

Rijeka je vodeći tim HNL-a sa 62 osvojena boda, iza njih je Dinamo s 57ni utakmicom manje, a Hajduk je na 55.

Top Komentari

pero98
Sretno sutra, razvalite Hajduka. FF
0 0
ambermen
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> do.my/bkmaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi