Željko Sopić izgubio živce: "Užas, fuj, ajde bježi, slijedi mi benzinska, kakav Hajduk"
Željko Sopić postao je poznat po svojim blago rečeno čudnim odgovorima i ponašanjem u medijima.

Trener Rijeke opet "dominira"

Željko Sopić izgubio živce: "Užas, fuj, ajde bježi, slijedi mi benzinska, kakav Hajduk"

Eldar Ganibegović

Trener Rijeke, Željko Sopić, nakon nove pobjede svoje ekipe ponovo je imao živopisan nastup pred kamerama. I ovaj put je svašta rekao, a na kraju je i otišao s intervjua.

Rijeka je prvi finalist Kupa Hrvatske. Danas je ovaj tim slavio u Zagrebu protiv Lokomotive (1:0), te će za protivnika u finalu imati Hajduk ili Dinamo koji se večeras sastaju u Splitu.

Pogodak vrijedan prolaska u finale postigao je Smolčić, a nakon utakmice je izjavu za medije davao trener Rijeke, Željko Sopić, koji je opet imao živopisan nastup.

"Mislim da je bila jako tvrda utakmica na lošem terenu. Najbolje je sad staviti glavu u pijesak i onda… Nema veze, teren je takav kakav je.

Kad pobijedite, onda valjda trebate likovati ili ne znam šta, a jedina je istina da smo prošli u finale Kupa i da je Pjaci na ovom predivnom terenu zaplesalo koljeno, ali to nije bitno, imamo milijun drugih igrača, jedan više-manje, što sad… Užas, fuj", rekao je trener Rijeke, pa nastavio:

"Nije bila neka posebna utakmica. Igralo se za prolaz, bili smo spremni i na 90 i na 120 minuta. U prvom dijelu nismo iskoristili šanse, imala je i Lokomotiva svoje, ali bilo šta komentirati na ovom klizalištu je bezrazložno."

Oglasi

Sopića je naljutilo pitanje o situaciji koja je prethodila golu Rijeke. Rijeka je gol postigla iz kornera kojeg su dobili nakon što je golman Čavlina odbranio udarac Nike Jankovića, a igrači i strućni štab Lokomotive smatrali su kako je lopta trebala biti izbijena izvan granica igrališta jer je njihov igrač, Art Smakaj ležao na terenu u bolovima.

"Znao sam da ćete me to pitati. Samo mene u HNL-u pitate za takve situacije, nikog drugog ne bi pitali. Realno, jedanput sam izgubio neku Kutiju šibica jer sam priznao neku ruku ili ne znam šta", istakao je Sopić, pa nastavio:

"A ta situacija… Zašto me ne pitate za situaciju kad mi dajemo Lokomotivi loptu, a oni je izbace u aut? Zašto me ne pitate to? Nemam nikakav komentar. Mogli su odbraniti korner i sve bi bilo u redu. Ajde, bježi…"

Uslijedilo je još jedno pitanje o nadolazećoj utakmici s Hajdukom, a Sopić više nije mogao izdržati, kratko je odgovorio i napustio intervju.

"Ma slijedi mi benzinska, kakav Hajduk? Hajduk prvo igra protiv Dinama. Nemam nikakav komentar, bedasta pitanja, to je to, doviđenja."

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Podsjetimo, od 19 sati se na Poljudu u drugom polufinalu sastaju Hajduk i Dinamo i vidjet ćemo ko će se s Rijekom boriti za trofej. 

Na hrvatskim portalima mogli smo vidjeti i komentare navijača Hajduka kako žele da Hajduk slavi u Rijeci i pomogne Dinamu u osvajanju titule, samo zbog ovog, kako kažu, bahatog i vjerovatno polupismenog čovjeka. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pero98
SOPA MAJSTORE! Idemo po duplu titulu. FF
0 1
E.Car
Hrvatski Amar Osim!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti