Razija Mujanović osigurala za BiH još jedno pojačanje: "Uskoro u najdražem dresu"

Adna će obući dres BiH

Razija Mujanović osigurala za BiH još jedno pojačanje: "Uskoro u najdražem dresu"

E. Škorić

Legendarna košarkašica Razija Mujanović nastavlja da pomaže našem Košarkaškom savezu i da doprinosi razvoju ženske košarke.

Kao igračica je Raza bila neprikosnovena na parketu, a sada ima bitnu ulogu i kao menadžerica naše ženske košarkaške reprezentacije.

Uz njenu pomoć je Goran Lojo formirao strašan tim ženskih košarkrašica koje su briljirale na nedavno završenom Eurobasketu.

Dobar rezultat iz Francuske, odnosno Španije dao je krila i dodatno motivisao sve da nastave sa dobrim radom, a Mujanović je obezbijedila dodatno pojačanje za igračice.

Sudeći po njenoj objavi na Instagramu, osigurala je da u dresu BiH zaigra Adna Halilbašić, 15-godišnja talentovana košarkašica koja igra u Njemačkoj.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Uskoro u najdražem dresu. Idemo dalje", napisala je Raza koja se fotografisala s Adnom, budućom reprezentativkom naše zemlje.

Top Komentari

Shojich07
Pravi ljudi na pravom mjestu. Ova ŽENA će zadužiti reprezentaciju kao menadžer isto kao što je igrač dok je bila. I ostali sportovi i reprezentacije da se ugledaju na žensku košarku.
22 0
Ante G.
Ima li kakvih sportskih vijesti?
1 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti