Najveće kvote na svijetu na Partizan Mozzart Bet i Crvenu zvezdu

Nigdje nećete da nađete veće

Najveće kvote na svijetu na Partizan Mozzart Bet i Crvenu zvezdu

Sponzorski tekst

Stiglo se polako do polovine takmičenja u Evroligi, a za ovaj četvrtak zakazano je čak sedam utakmica. Dvije svakako najvažnije su one koje igraju Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su pripremili prave poslastice ispod obruča, odnosno najveće kvote na svijetu na večite rivale. Crno-bijeli dočekuju Virtus, dok crveno-bijeli gostuju Panatinaikosu.

PARTIZAN MOZZART BET - VIRTUS (ČETVRTAK, 18.30), KEC 1,60

Partizan Mozzart Bet poslije vezanih neuspjeha u Madridu i Zadru na parketu Beogradske arene cilja povratak na pobjedničku stazu protiv Virtusa iz Bolonje. Crno-bijele je definitivno stigao umor poslije serije odličnih igara i uzastopnih pobjeda, a u goste stiže još jedan kandidat za visok plasman. Virtus je apsolutni hit dosadašnje Evrolige jer igra daleko iznad očekivanja, sa samo pet poraza u dosadašnih 16 kola.

Kao i Partizan, ekipa Luke Bankija je proteklo duplo kolo završila porazom, na strani od Valensije. Ono što definitivno treba imati na umu jeste forma dva tima. Partizan Mozzart Bet je među najčvršćim domaćim sastavima jer poslije poraza od Barselone ima sve pobjede.

Virtus jeste dobio tri od sedam utakmica na strani, ali je sve do trijumfa nad Baskonijom u Vitoriji, odnosno Pistojom u prvenstvu, bio u problematičnoj situaciji kada igra van svoje kuće.

PANATINAIKOS - CRVENA ZVEZDA (ČETVRTAK, 20.15), DVOJKA 4,20

Crvena zvezda ide na noge Panatinaikosu koji je u ozbiljnom usponu forme. Zeleni su dobili posljednja tri evropska meča, i to sve u gostima. Najprije protiv Asvela, potom Monaka i naposljetku Milana. Ukupno, PAO je u svim takmičenjima neporažen već tri sedmice.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Crvena zvezda je, takođe, počela da se diže poslije odlaska plejmejkera Šabaza Nejpira. Pobjeda nad Makabijem uz spektakularno izdanje Miloša Teodosića dala je važan impuls ekipi, koja sada mora da se izbori sa jednim od najkompletnijih timova u Evroligi.

PAO je dobio posljednja dva susreta sa Zvezdom u OAKA areni, ali je oba puta razlika bila jednocifrena.
NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi