Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Chelsea i Brentford

Nigdje nećete da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Chelsea i Brentford

Sponzorski tekst

Bliži se Nova godina, većina liga su na raspustu, ali lopta se tradicionalno okreće u Engleskoj. Premier liga je u punom jeku. Bukmejkri Mozzarta za danas su spremili dvije kvote sa Ostrva koji će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu.

U pitanju su kečevi na Brentford protiv Wolverhamptona i Chelsea protiv Crystal Palacea.

CHELSEA – CRYSTAL PALACE (SRIJEDA, 20.30), KEC 1,75

Plavci i ove sezone igraju očajno, teško će do Evrope. Ako je nešto za utjehu navijačima Čelsija, onda je to podatak da je gradski rival Kristal Palas omiljena mušterija. Na čak 12 posljednjih utakmica su savladane komšije. Prošle sezone je bilo 1:0 na Stamford Bridžu i 2:1 na Selherst parku. Srpski čuvar mreže Đorđe Petrović opravdao je povjerenje poslije povrede startera Roberta Sančesa. Menadžer Maurisio Poketino i danas nema kompletan tim. Kol Palmer Rahim Sterling propuštaju današnji meč zbog kartona, dok su od ranije van stroja zbog povreda Trevoh Čaloba, Ben ČilvelKarni ČukvuemekaMark Kukurelja, Enco FernandezRis Džejms i pomenuti španski čuvar mreže Sančes. Pod znakom pitanja je Ekvadorac Mojses Kaisedo koji je bolestan. I gosti ne mogu da računaju na najjači sastav. Fale Šejk Dukure, Odson EduarRob HoldingSem DžonstonDžesurun Rak Saki Džoel Vord.

BRENTFORD – WOLVERHAMPTON (SRIJEDA, 20.30), KEC 2,15

Potražite više informacija na temu Premier league:

Domaćin je u lošoj formi. Pčelice su vezale tri poraza, dok su Vukovi sve bolji. Prošle nedjelje su pobjedili Čelsi na svom terenu sa 2:1. Vulverhempton je vazao čak četiri poraza na gostovanjima. Brentford na svom stadionu u Londonu ima po tri pobjede, remija i poraza. U proteklom šampionatu Engleske, na stadionu Brentforda bilo je 1:1 u odmjeravanju snaga ovih timova, dok je u Vulverhemptonu domaćin bio bolji, slavio je sa 2:1. Brentford je poražen na pet od šest prethodnih mečeva u Premijer ligi, pa su mu bodovi neophodni da ne brine oko ostanka u najboljem društvu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.