Miško Ražnatović žestoko odgovorio selektoru Adisu Bećiragiću!

Nakon što je prozvao Edina Atića

Miško Ražnatović žestoko odgovorio selektoru Adisu Bećiragiću!

E. Oštraković

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvu protiv Crne Gore. Utakmica će biti odigrana u dvorani Mejdan u Tuzli. Nakon što je jučer na press konferenciji selektor reprezentacije BiH, Adis Bećiragić, govorio o tome zašto nije pozvao Edina Atića i Emira Sulejmanovića, stigao je žestok odgovor od agenta, Miška Ražnatovića.

Ono što je svim ljubiteljima košarke bilo čudno jeste to što selektor nije pozvao Edina Atića i Emira Sulejmanovića.

"Ja ću se poslužiti jednostavnim žargonom. Kad te ostavi djevojka, ja činim sve da me ne ostavi, želim joj ugoditi. Ali onog trenutka kad te ostavi imaš tri stvari da uradiš. Kažeš doviđenja i prijatno, plačeš za njom i pišeš joj pjesme što neću da radim. I treća da lažeš samog sebe i vas što neću da radim. Ima četvrta stvar da djevojka dođe tobe i da kaže da je pogriješila", rekao je Bećiragić, te je dodao:

"Mi činimo sve da ove momke zadovoljimo, ja sam s njim kao sa svojom djecom, ali do granice. Meni je apsolutno žao i nadam se da će nazvati Halilovića, direktora te reći da su pogriješili. Da te moja rahmetli Amira rodila ne može", završio je Bećiragić.

Nije se dugo čekao odgovor na sve što je rekao selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. Poznati agent Miško Ražnatović žestoko je odgovorio Bećiragiću.

Oglasi

"Smatram da je neophodno upoznati javnost sa činjenicom da se Edin Atić odazvao pozivu reprezentacije BiH za prozore u novembru, te da zbog povrede prsta nije bio u mogućnosti da igra. Po povratku u Podgoricu na rentgenskom snimku utvrđen je prelom", napisao je na Twitter nalogu Miško Ražnatović.

To nije bio jedini odgovor Ražnatovića.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Usljed preloma Edin je propustio više utakmica u periodu od 23.11. do 18.12. Želja igrača da nastupa za nacionalni tim nikada nije bila sporna, tako da ako se poslužimo žargonom reprezentacija BiH nikada neće biti ostavljena od strane djevojke i Edin će uvijek biti tu za nju", napisao je Ražnatović.

Ostaje pitanje da li ćemo ubrzo dobiti odgovor od Bećiragića na stvari koje je Ražnatović napisao na svom Twitter nalogu.

Top Komentari

MSOZ101
**** majku kod nas u reprezentacijama nikada ništa normalno. Fudbal počnu svi pratiti, euforija, napredujemo iz ciklusa u ciklus, taman očekuješ neki kontinuitet igara i da se čuje za ovu malo i napaćenu zemlju. Razni lobiji koji vrebaju oko reprezentacije zakuhaju sa Begovićem, Lulićem, Ibiševićem i mi grohnemo momački. Ista stvar sa rukometom, taman kao mi nešto napravimo, selektor kao zakuha sa najboljim igračem i doviđenja harmonija i rezultati. Evo i košarka prošlo ljeto odlična igra i jedinstvo sad od jednom Sulejmanović i Atić ne odgovaraju nekome, ko je tu kriv sami Bog zna. Za Sulejmanovića sam siguran da bi pješke došao da igra za reprezentaciju, jer je pješke što šta u životu stekao. U pamet što kaže naš narod.
2 0
HamzaVojvoda
Rahmetli majku spominje da bi dokazao svoju tvrdoglavost i cvrst stav kao ne. Idi kupi se i ko te dovede tu i idi kuci svojoj pa takav red zavodi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi