Bogdanović i društvo uništavaju Kanadu, Srbija na 20 minuta od finala Svjetskog prvenstva

Sjajna igra Orlova

Bogdanović i društvo uništavaju Kanadu, Srbija na 20 minuta od finala Svjetskog prvenstva

Midhat Šljivak

Košarkaši Srbije na Filipinima igraju polufinale Svjetskog prvenstva. Protivnik je selekcija Kanade, a nakon prvog poluvremena Orlovi imaju prednost od 13 poena, 52:39.

Košarkaši Srbije su na jako dobrom putu da ostvare plasman u finale Svjetskog prvenstva. Izabranici Svetislava Pešića trenutno u Manili igraju polufinalni meč Mundobasketa, a nakon prvog poluvremena Orlovi imaju prednost od 13 poena, 52:39.

Srbija je većim dijelom prvog dijela imala vodstvo. Serijom od 11:0 su ga učvrstili u prvoj dionici i nakon prve dionice bilo je već plus osam, 23:15.

Nastavili su Orlovi s boljom igrom i u drugom periodu. Bogdan Bogdanović je uništavao Kanadu, imao je dobru pomoć Ognjena Dobrića i Nikole Milutinova i Srbija je na poluvremenu došla do ozbiljne prednosti od 13 poena.

Oglasi

Kanada za sada nema pravi odgovor na igru Srbije i Orlove 20 minuta dijeli od plasmana u finale Svjetskog prvenstva.

Nakon prvog poluvremena najefikasniji je Bogdan Bogdanović s 15 poena, Nikola Milutinov je ubacio 11, a Ognjen Dobrić 10.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Kod Kanađana trenutno je najefikasniji RJ Barret sa 10 poena, a Kelly Olynyk je ubacio sedam poena.

Top Komentari

Sektor10
Ima tu jos dosta da se igra.
1 0
user1613662710
Navlace sudci Srbima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi