32

Komentari (32)

Malmi_Suomi
Šta da se kaže na ovaj klip? Cijelo vrijeme pišem ovdje da je dobar INSAN dobar ČOVJEK pa sve ostalo. Jeli nešto pogrešno ako napišem da ga znan dok je još klinac bio i da mu znam komplet familiju???? Ja to kada ovdje napišem ( pojedini me napadaju i pišu ružne riječi) milion dislajkova i nekih bezveze komentara, ne znam zašto??! Želim da ga prikažem u ovakvom svijetlu kao na ovom klipu ali ovo je 5% od onoga šta on radi i nikada se saznati neće koliko je stotina hiljada dolara preko svoje sestre i babe završio neke operacije djeci koje su bile potrebne. Većina misli , Edin igra u Romi sad Inter-u i skuplja pare i ima milione šta ga boli briga . Ima hvala Bogu ali javnost čak ni ovaj portal neće nikada saznati kome je sve pomogao ( FINANSIJSKI za oboljelu djecu). Ali nikada ništa nije javno rekao niti će reći. Ima neko " gore " ko sve to vidi i " piše". Dušmani šta ću vam ja kada je takav insan. Ima ali pomaže kome treba a djeci oboljeloj najviše i DŽEKO JE NAŠ BOSANSKOHERCEGOVAČKI KRALJ!!!
Malmi_Suomi
Nema kakve rasprave kad normalno napišeš poruku.
Ali da sam ga prećero, jesam ga prećero znam ja to jarane.
Ali ovo je za one što ga ponižavaju kao npr @Kugla koji se pita šta je Džeko uradio za reprezentaciju i mnogi drugi dušmani koji traže kod njega " JAJE U DLACI " i čisto iz inata dušmanima pišem ovo.
Kakvo je ime Edin i Amra dali svojoj djeci , pa Amra je ovo Amra je ono , pa ne uči Fatihu više kada ulazi na teren, pa slavi Božić pa svašta nesta jarane i zbog tih svih stvari pišem da ga super odlično znam i ponosom se sa tim i ništa nije tačno što ovdje dušmani pisu i pokušavaju da ga predstave u drugom negativnom svjetlu .
Dosadan ? Jesam jarane sebi sam dosadio gdje na skoro svaku objavu pišem o njemu.
I na kraju jarane , ne pišem ovo zbog sebe yebo mene nego pokušavam mrziteljima Džeke reći da nije takav kakvim ga oni predstavljaju i kao @Zulfikar iz Amerika veliki Bošnjak gdje misli da je vakav ili onakav itd itd itd moj Kur*nu.
Nema nikakve rasprave sve ok.
Kugla
Nisam ja dusman Dzeki znam ja da nemamo boljeg i da je za reprezentaciju da dosta golova ali se idalje pitam sta je reprezentacija postogla pa ga toliko kujemo u zvijezde
Kugla
Za ovu pricu njemu svaka cast da je bog dao vise takvih
Malmi_Suomi
Daj bolan @Kugla pusti mi se uvijenih i zavijenih odgovora i političkih odgovora ja se naježim od takvih odgovora .
Pa i prije smo pisali o ovome ali tebe amnezija fata očigledno.
Ja bolan nemam ništa protiv tebe lično i kako bi mogao imati ali samo pogledaj svoju historiju pisanja o Džeki i uvijek od 2019 pitaš se šta je on učinio za reprezentaciju BiH pa ga u nebesa dižemo?
Pa evo ti primjer jedan šta je uradio a ni 5% javnost zna šta i koliko je pomogao drugima sa halalom i on i Amra i nije ti dosta???
Pa najbolji strijelac IKADA za reprezentaciju BiH i šta hoćeš još?
Kada je bio zdrav uvijek se odazivao koji je god selektor bio ? Šta hoćeš još?
NEMAMO BOLJEG i zato ga a bogami i većina dižu u nebesa.
Ne znam šta ti više nije jasno ?
I ne vjerujem ja tebi da te žulja samo ovo pitanje tebe muči još nešto samo ne govoriš/pišeš..
Ali i ovo je dobar razlog da te skinem sa grbače ' mrzitelja " Džeke i želim ti svako dobro daleko od BiH, inače vi ( ali manjak vas je) koji ste vani mislite o njemu šta mislite.
Čuj šta je uradio za reprezentaciju BiH? Pa sam kažeš: najbolji strijelac IKADA
Pametnom dosta
Lp
Kugla
Ja nepisem o njegovom i Amrinom davanju njih ce AllAH zato nagraditi ja pisem o fudbalu mi mozda nemamo boljeg ali on je prosjecan igrac a pojedinci ko da je Pele.
Malmi_Suomi
I šta je LOŠE U TOME ????? Dižemo ga u nebesa jer NARAVNO nemamo boljeg i JESTE PELE ZA VEĆINU PATRIOTA BiH i kada vidim da od 2019 haman svaki put pišeš jedno te isto ko papagaj: šta je Džeko uradio za reprezentaciju
Malmi_Suomi
čajnoSlu poslah poruku.
Ti @@Kugla ( nisi valjda kugla jbt hahaha šalim se)
Od 2019 godine haman u svakoj svojoj poruci pitaš jedno te isto ( evo poslao sam ti)
Kažeš prosječan igrač i fakat misliš nakon svega šta je uradio od Wolsburg-a , M.City-ja , prosječne Rome ( kaka Roma a najbolji TREĆI strijelac u HISTORIJI) i evo ga sad u Interu.
Hajde da riješim ovo sa tobom Allaha ti.
Za mene je Edin Džeko PELE i zaslužuje mnogo više poštovanja ali hvala Bogu ima gotovo cijela BiH je iza njega.
Italija i još uvijek Rim iza njega i ostat će bez obzira što je prešao Inter.
Moj " dijasporac " nemam ništa protiv vas jer sam jedno vrijeme bio isto kao ti i onaj Muzafer uz Amerika ali Edin Džeko je za mene PELE i to je to.
Selam brate @@Kugla i sve najbolje
Kugla
Tako brate a ne odma dusman glupan itd ti imas svoje misljenje i ja ga postujem ali imam i ja svoje misljenje i nemoj to dijasporac ja sam dijasporac od 2001 sto se patriotizma tice bio sam patriota kad je trebalo.I ja tebi zelim sve najbolje
Malmi_Suomi
E to... tako je " brate". Prvi put od tebe da dobijem poruku i da kažeš: tako je brate. I jesam ti brat na više načina. Bili tu kada je trebalo i bili ( ti si još uvijek ali nije važno) ti si BH BRAT i bio isto dijasporac 5.5 godina i nakon što su me " skrpili " tražio odmah kartu za BiH ( a prije toga uzeo državljanstvo Finske). Smeta ti to dijasporac?? Ne treba da ti smeta bio sam i ja i znam kako je to. I znaj da ne mislim ništa loše kada ti to napišem i nemaš razloga da se ljutiš. Vjeruj mi ima vas koji ste vani a više volite i postujete BiH nego dosta budala koji žive ovdje tako ne ljuti se. Mene " moji " zovu ( moja raja koja je ostala u Finskoj) hajde vamo imaš " šaru" a imam i hrvatsku hehehehehe zapucat će se opet. Rekoh JOK ja radim živim doprinosim ovdje a neka vas tamo pa i ako bude trebalo opet ću po drugi put. Nego, nikada ja tebe nisam napao i napisao da si glupan ali jesam sa " mrziteljem " Džeke ali evo napokon razriješi li smo i to. Imaš puno pozdrava iz Sarajeva a gdje god da si , šta god da radiš, želim ti svako dobro tebi i tvojoj familiji.
Malmi_Suomi
@John******2 znam ja na koji način kažeš da ga voliš i nema šanse da ispadneš derpe u ovom slučaju jer volim ga i ja na isti način kao što ga voliš i ti. I TAČNO da je bogdo više ovakvih gromada LJUDSKIH kao što je on ali na žalost sad ta sad nemamo ih.
I hoću brate Johni pozdravit ću ga kada se vidimo. Sinoć smo se čuli i ja mu kažem da se ba portalu ss.ba " borim sa dušmanima gdje miješaju i Amru i kakva je djecu imena dao a on meni : budalo jedna ne radi to otice ti živci i ima neki gore ko to sve piše i vidi ko šta radi i okani se toga. Tako da sam i sam sebi rekao da neću više svađati se ovdje ko neka budala na svaku njegovu objavu ali teško mi padne Johny jada mu diraju Amru ženu mu i djecu ali morat ću povući " ručnu" . Hvala tebi buraz na razumijevanju i želim ti svako dobro. I još nešto samo za tebe. Vozao sam golfa 6 i Edin kada je dolazio kod mene vidio šta vozim i ušao u mog golfa i vidio koliko je prešao 209 hiljada i nesto. KUNEM TI SE U SVOJA 2 SINA ( mali su još blizanci zato sam i budan a u 5.30 na posao) da je u naredna 3 mjeseca poslao mi Audija 6 iz Njemačke koji je prešao 67.0pp i star bio 3 godine danas već 6 a marke za carinu i porez nisam platio sve on završio sa ljudima koje zna i sve on platio. Nije normalan a ovaj Audi... VRUŠTIIIII.
Pozdrav druže
gospodska77
Veliki covjek, veliki igrac u svemu gromada......pozdrav iz Banja Luke
Emir.D
Godinama te pratim I ponosim se sto si moj, sto si nas I kad das gol svaki put se najezim I skocim kao da mi je brat rodjeni dao gol. Moja djeca kad vide zeleno na tv znaju da je dzeko I pocnu da vriste dzeko dzekoo Iako najmladja ima 18 mjeseci. Ovako kad procitam same suze mi krenu I zahvalim se bogu da imamo takve ljudine kao ti da pomazu djeci, bolesnima I sirotinji. Za mene I mogu reci sve bosance si ti najsvjetlija tacka I hvala ti na tome sto se ponosimo sto te imamo!!!
huba
Potpisujem od riječi do riječi.
Malmi_Suomi
Ovo je samo jedna ispovijest za javnost a ima ih još samo neće da priča i da javnost zna. Sve radi da javnost ne zna i koliko je još ovakvih stvari uradio a da se ne zna i to je još jedan od razloga što ga DIŽEM U NEBESA. Bogu hvala pa je NAŠ!! #GRANDE DŽEKO #
user1636219156
Gdje onaj @Malmi_Suomi on kaže ga puši Džeko već 32 godine.
DadiG
O čemu ti ba?
Malmi_Suomi
@DadiG pusti budalu, ne osvrći se na ove komentare..
Vidiš i sam da ne zna šta piše.
Vozdra
Edis_91
Ljudskost prije svega...klasa od fudbalera...patriota koji daje maksimum i koji me je obradovao ne znam ni ja koliko puta svojim golovima....volio bih da igraš vječno....jednostavno si za nas ponos nacije
Elddar
Bošnjo naš! Iskren je u svakoj riječi, to svaki normalan insan prepozna. Hvala mu što je ostao čovjek, ljudina, gigant, kapiten, zakletva naša!
Klicko
Džeko naš ponos hercegovački.Bog ti dao lijepo zdravlje
Defensor81
Babo na terenu Babo u životu, majstore da Bog da imao 500.000 puta više
user1621626775
Sjecam se kad je bila akcija za spasavanje Amera Masle radio sam u Importane centru u jednom restoranu kad je dosla tvoja sestra u ime tebe i sjela sa direktorom jedne banke i potpisala svu sumu za lijecenje nakon par sati je objavljeno da su svi prihodi skupljeni i da se obustavlja humanitarna akcija. Od tad si za mene besmrtan !
BogatiDijasporac
Insan u svakom pogledu, pa onda sve drugo. Ponosim se reci da je Edin Dzeko moj zemljak, moj zemo, moj uzor u svemu. Hvala mu od srca. Zelim njemu, njegovoj porodici i roditeljima njegovim svu srecu ovog svijeta.
Belajsuz1989
Posto znam Maslu ovo sto si napisao je istina ,jer smo mi pokusali skupiti novac ali suma je bila prevelika.Dzeko se licno javio njegovom bratu i rekao da ce ostatak potreban on uplati.
Malmi_Suomi
@Belajsuz1989 ma nemoj tako o Edinu, on gleda samo sebe.
Kupio je pola grada Sarajeva i svojim milijunima pravi zgrade po Sarajevu , otvara restorane po Hrvatskoj pa uzeo Krvatsku "šaru" i postao krvat hahahaha.
Drug sve je ovo veliki SARKAZAM zbog ljudi koji misle o Edinu sve najgore.
To je istina 100 % a mrzitelji Edina Džeke neka sad pokušaju da izmisle nešto drugo ili treće a kakvi jesu, reći će, da je j ovi LAŽ hehehehehe. Hvala Bogu pa evo ima još neko osim mene da napiše istinu jer već sam dobio poruke da sam dosadan što pišem o Džeki evo ovako kako jeste.
Hvala ti i imaš lijep pozdrav od mene
Malmi_Suomi
@Belajsuz1989 sve si istinu rekao osim da ima brata.
Možda neko od njegovih drugova " koji su slobodni " u smislu da nisu oženjeni i da nemaju djecu i to ako je bilo muško, vjerovatno neko od njegovih drugova iz djetinjstva kojima može da VJERUJE.
Eto imao san potrebu i to.da napišem. Lijep pozdrav i bez ljutnje molim te.
Belajsuz1989
Mislio sam brat od Alena Masle ne Dzekov. ;)
user1621626775
To je ono zbog cega te voli nacija jednostavno MAHLAS nas ! Svi ti silni milioni i slava te nisu pojeli covjek si najveci si ambasador nase BiH humanitarac sto se mene tice omiljena licnost dok sam ziv nema te utakmice u koj ti neces dati odgovarajuci doprinos da bi promjenio misljenje o tebi ! JEDNOSTAVNO BABO NACIJE !
realista1982
Hvala ti Majstore sto si pravi idol nasoj djeci...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.