Kvote apsolutno bez konkurencije! BAYERN MUNICH 2.40, MAN. CITY 1.75!

Kladionica Meridian nudi najveće kvote za Bundesligu i Premier League.

Kvote apsolutno bez konkurencije! BAYERN MUNICH 2.40, MAN. CITY 1.75!

Sponzorski tekst

Prethodni period pratili smo reprezentativni fudbal, ali ipak vikend liga petice uvijek je nešto posebno za sve ljubitelje „najvažnije sporedne stvari na svijetu“

Kladionica Meridian napravila je jedan poseban paket za sve ljubitelje sportske prognoze. Apsolutno besplatno, samo za registraciju, kladionica Meridian poklanja svim novoregistrovanim igračima 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE, a svim igračima kao poklon, kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti.

Sigurno najinteresantnija i najpraćenija liga Evrope je engleska Premier League. Dan otvaraju Cystal Palace – Tottenham od 13.30h.

Utakmica dana je okršaj Leicester – Manchester City. Obje ekipe imaju identičan uspjeh ove sezone, te iz tri kola imaju upisane dvije pobjede i jedan poraz. Samo je Tottenham ove sezone upisao maksimalan učinak sa tri pobjede. Sve utakmice počinju od 16h, samo Chelsea – Aston Villa pratimo od 18.30h.

Bundesliga danas je posebno interesantna, jer na repertoaru su dva vrhunska derbija. Od 15.30h B. Leverkusen – Bor. Dortmund, dok od 18.30h RB Leipzig – Bajern Munchen. Okršaj „Farmaceuta“ i „Milionera“ uvijek je pravi užitak, jer obje ekipe su ove sezone jako ušle u prvenstvo, sa ozbiljnim namjerama, da konačno skinu „Bavarce“ sa trona. Kvote su poprilično ujednačene, tako da tipovanje na pobjednika donosi ozbiljne cifre, a za nešto „sigurnije“ igrače, GG3+ uvijek je prava opcija. „Bavarci“ danas napadaju popularne „Bikove“, a svi dobro znamo da ekipi iz Minhena, ništa osim pobjede nije opcija. Nakon iznenađenja u prvoj utakmici i 1:1 rezultata sa Bor. Monchengladbach, „Bavarci“ dokazuju svoju jačinu i praktično „gaze“ sve pred sobom. Prethodnu utakmicu su popularnom „petardom“ razbili Hertu, tako da KVOTA 2.40 ZA POBJEDU BAYERNA praktično izgleda kao poklon!

Utakmice koje se danas ne propuštaju:

Meridian – najveće kvote na planeti!
*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Na engleze samo na golove igrati, ništa fikseve
0 0
Jadranko
Ove utakmice danas ne mogu propustiti, jedva cekam da odigram
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.