Kladionica Meridan nudi online klađenje na najveće kvote na planeti: Atl.Madrid 2.10, Wolfsburg 2.30

Sportska kladionica Meridian dominira najvećim kvotama na planeti

Kladionica Meridan nudi online klađenje na najveće kvote na planeti: Atl.Madrid 2.10, Wolfsburg 2.30

Sponzorski tekst

Sportsko klađenje u kladionici Meridian za utakmice Lige šampiona, Lige Evrope i Konferencijske lige oborilo je sve „rekorde“.

Prava „eksplozija“ najvećih kvota na planeti očekuje se u kladionici Meridian, za najpopularnije evropske fudbalske lige.

Samo u Meridian kladionici ovaj vikend imate mogućnost da igrate praktično BESPLATNO! REGISTRUJTE SE DANAS jer na poklon u ovoj ograničenoj ponudi dobijate 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 300 FREE SPINOVA za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu.

Premier League Engleske danas startuje od 13.30h sa fantastičnom utakmicom: Man.Utd – Everton. Prilika je da se odmah na startu dana upiše „kec u glavu“, jer kvota je fantazija za pobjedu „Đavola“ i gol CR7 – 2.29! 

Od 16h Burnley dočekuje Norwich, Chelsea igra kući sa Southamptonom, Leeds prima u goste Watford, a Wolves Newcastle. Od 18.30h, gledamo utakmicu probuđenih „Topdžija“. Arsenal ide u goste Brighton-u, nakon 5 vezanih pobjeda u svim takmičenjima. Artetina ekipa je dokazala da zna da zabija golove, jer prošla utakmica od 3:1 protiv Tottenham-a, dokaz je da je kvota od 2.60 danas praktično poklon!

Njemačka Bundesliga, danas je takođe posebno interesantna za praćenje. Prvih 5 ekipa praktično imaju isti broj bodova, ili samo bod manje, tako da ova borba „kost u kost“, sama od sebe je „bustovala“ sve kvote u kladionici Meridian na maksimum.  RB Leipzig igra u kasnom terminu od 18.30h protiv Bochuma, dok od 15.30h pratimo:

Bor. Dortmund – Augsburg
Hertha – Freiburg
Stuttgart – Hoffenheim
Wolfsburg – B. Monchengladbach

Španska La Liga danas je u znaku „posrnulog derbija“. Atletiko Madrid – Barselona ove sezone ne liče sami na sebe, bar ne onako kako smo navikli da gledamo ove gigante fudbala. Madriđani u 7 odigranih utakmica imaju 4 pobjede, 2 neriješena rezultata i jednu izgubljenu utakmicu. Barsa nema upisan poraz, ali na tri pobjede ima i tri „X“-a. To nije ona Barsa koju smo navikli da gledamo sa Messijem. Ipak Madriđani su nakon kiksa u gostima protiv Alavesa savladali u LŠ Milan sa 2:1 u gostima, tako da je očekivano gledati bolje organizovanu ekipu Simeonea. Barsa u gostima praktično ne funkcioniše. Dobili su tri „komada“ od Benfice, a izgledno je da neće bolje proći ni na „Wanda Mentroplitano“ stadionu. 

Atl. Madrid u kladionici Meridian je tipovan kvotom – 2.10!

Utakmice najbolje sportske ponude kladionice Meridian koje se ovaj vikend, takođe ne propuštaju:

Torino – Juventus
Sassuolo – Inter
Nica – Brest

Kladionica Meridian – najbolje kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

Jadranko
Kvote u Meridianu obaraju sve rekorde odusevljen sam
0 1
GojkoMoksikanac
Bundesliga kao i uvijek najpouzdanija što se tiče nas igrača
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.