Miss BumBum najavila nikad izazovniji Mundijal

Predviđat će rezultate na svojoj zadnjici

Miss BumBum najavila nikad izazovniji Mundijal

Endin Čaušević

Izazovna Suzy Cortez koja je prije dvije godine izabrana za Miss BumBum najavila je mnogo toga za Svjetsko prvenstvo koje se ovog ljeta igra u Rusiji.

Suzy je poznata po svojim golišavim fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama većinom u čast igrača Barcelone. Miss BumBum je slala i veoma izazovne poruke Messiju, a zatim i Coutinhu.

No, za Mundijal u Rusiji je spremila spektakl za svoje fanove. Naime, Suzy je poručila da će njena zadnjica imati poseban zadatak, odnosno da će pred svaki meč predviđati pobjednike.

"Moja gu*ica će predviđati pobjednike utakmica na Mudijalu. Ipak, nadam se da će najviše sreće donijeti mom Brazilu", poručila je Suzy.

Golišavim videom koji se pojavio na njenom Instagram profilu otkrila je kako će to izgledati. Zaista nas očekuje veoma "vruće" ljeto i Svjetsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi