Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Real, Fulham i Auxerre

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Real, Fulham i Auxerre

Sponzorski tekst

Sezona klupskog fudbala se zahuktava. Uskoro će nokaut faza Lige šampiona, Lige Evrope i Lige Konferencija, a danas je u prvom planu polufinalni duel Svjetskog klupskog prvenstva između Reala i Al Ahlija u Kairu. Mozzart kladionice su pripremile najviše kvote na svijetu za ovaj meč.

Osim dvojke na Kraljeve Karla Anćelotija, tu su i promo koeficijenti za Fulham protiv Sunderlanda u FA kupu i Auxerrea protiv Rodeza u Kupu Francuske.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

AL AHLI - REAL MADRID (SRIJEDA, 20.00), DVOJKA 1.37

Madriđani su favoriti, ali forma društva Karla Anćelotija nije dobra. Kraljevići su poraženi za vikend u Mallorci (0:1), pa je Barca pobjegla sa velikih osam bodova u Primeri i smiješi im se kruna. Bez Karima Benzeme, napad je jalov. Francuz neće biti ni danas u timu. Osim veterana, zbog povreda su van terena i Eden Hazard, Thibaut Courtois, Lucas Vazquez i Eder Militao. Brazilski tandem Rodrygo - Vinicius bio je nevidljiv prije četiri dana u Primeri, kada je Predrag Rajković bio junak pobjede. Najisturenijim napadačima pomoći će Urugvajac Valverde, dok se u startnu postavu vraćaju prekaljeni veznjaci Luka Modrić i Toni Kroos. Njih dvojica su bili rezervisti u Palma de Mallorci. Prva zvijezda Kralja Afrike, desetostrukog prvaka Crnog kontinenta, je Mohamed Šerif, a okosnicu tima čine Ali Maloul, Afsha, Ahmed Abdelkader.

SUNDERLAND - FULHAM (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1.85

Prije deset dana Fulham se izvukao na Krejven Kotedžu protiv Sunderlanda u osmini finala FA kupa. Član Čempionšipa je bio bolji, vodio, postigao gol u finišu koji je poništen zbog ofsajda, pa su Aleksandar Mitrović i drugovi uspjeli da izbore revanš, ali ovoga puta na Stadionu svjetlosti. Domaći tim je neporažen u posljednje tri utakmice, ima dva remija zaredom i mogao bi se boriti za doigravanje i eventualni povratak u najjaču drugu ligu svijeta. Fulham je u lošoj formi, nisu pobjedili skoro mjesec dana, uz dva remija i poraz u posljednje četiri utakmice.

AUXERRE - RODEZ (SRIJEDA, 18.15), KEC 1.70

Auxerre je jednom bio prvak Francuske u eri legendarnog napadača Guy Rouxa. Prošle sezone se konačno vratio u Ligu 1, gdje mu ne cvjetaju ruže. Nalazi se na pretposljednjem mjestu i čeka ga grčevita borba za opstanak. Šansa za četvrtfinale Kupa Francuske je duel sa drugoligašem Rodezom, koji je pretposljednji u Ligi 2. Prošle sezone oba duela u drugoligaškoj konkurenciji u svoju korist riješio je Auxerre. Slavio je 1:0 kod kuće i 3:1 u gostima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.