Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hamarbi 1,82, Haugesund 1,95!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hamarbi 1,82, Haugesund 1,95!

Sponzorski tekst

Poklon koeficijenti u punom sjaju.

Kladionica Mozzart iz ponude je ove nedjelje izdvojila dva zanimljiva meča koji se igraju u okviru švedskog i norveškog prvenstva, a bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira
100 KM u humanitarne svrhe.
Kako je do sada postignuto 135 pogodaka,
prikupljeno je ukupno 13.500,00 KM.
Navijaj za golove.

HAMMARBY - HALMSTAD (NEDJELJA, 17.30), KEC 1,82

Poslije više od mjesec dana pauze juče je nastavljen Alsvenskan. Lider Malme poražen je na gostovanju Norćepingu, što je dobra vijest za konkurente u trci za titulu. Jedan od njih je Hamarbi, koji nije blistao u uvodnoj fazi sezone, ali daleko od toga da je odustao od bitke. U nastavak kampanje Hamarbi ulazi sa novim trenerom Milošem Milojevićem, doskorašnjim pomoćnikom Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi, koji će danas debitovati u okviru 9. runde protiv Halmstada. Hamarbi je pretrpio poraz od Kalmara sa 2:1 u posljednjoj utakmici prije međunarodne pauze, a treba imati na umu da su zeleno-bijeli ove sezone neporaženi na domaćem terenu. Halmstad, s druge strane, želi da produži svoj neporaženi niz u prvenstvu na četiri utakmice.

Oglasi

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11
svakog dana za tiket s najvećom kvotom
i jednom promašenim parom.
Naplati najveći promašaj.

HAUGESUN - TROMSO (NEDJELJA, 18.00), KEC 1,95

Molde vodi kolo, branilac krune Bode posrće, a jedno od iznenađenja prvenstva Norveške u posljednje vrijeme Havesund nagovijestio je da bi mogao da se umješa u borbu za izlazak na internacionalnu scenu. Danas Havesundu u goste stiže Trumse, u sklopu 11. runde Elitserijena. Havesund je u u tekućoj kampanji neporažen na domaćem terenu, gdje je u seriji od tri pobjede, ali problem može da mu predstavlja činjenica da rival sa sjevera bolje partije pruža na strani. Trumse je sedam od ukupno devet bodova osvojio van kuće, mada je izgubio na četiri posljednja gostovanja Havesundu, a najsvežije je bilo za zaborav - 1:5.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Samo Sportska Kladionica Premier
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi