Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Engleska 1,75, Makedonija 2,55, SAD 1,95!

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Engleska 1,75, Makedonija 2,55, SAD 1,95!

Sponzorski tekst

Nigdje nećete moći da nađete veće.

Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su dvojke na reprezentacije Engleske, Makedonije i Sjedinjenih Američkih Država.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

POLJSKA - ENGLESKA (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 1,75

Suvjerena Engleska se večeras suočava sa najtežim testom u Grupi I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Na stadionu u Varšavi, u okviru šestog kola Gordi Albion gostuje Poljskoj, koja joj je prvi pratilac. Domaćin je pod vođstvom Paula Souze prošle nedjelje imao dvije odlične utakmice. Prvo su bijelo-crveni pobijedili Albaniju na svom terenu sa 4:1, a onda su preslišali San Marino sa 7:1, Kao rezultat - 10 bodova poslije pet kola, druga pozicija i pet bodova daleko od Engleske. Albion pod palicom Gereta Sautgejta još nije izgubio bodove u kvalifikacijama. Ujedno, Englezi su primili samo jedan gol iz pet utakmica. U prošlom kolu Engleska je na svom terenu demontirala Andoru sa 4:0, bez ijednog prilaska protivnika svom kaznenom prostoru. Prije toga, istim rezultatom savladana je Mađarska na gostovanju.

MAKEDONIJA - RUMUNIJA (SRIJEDA, 20.45), KEC 2,55

Sve je otvoreno na polovini borbe u Grupi J kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Najmanje četiri ekipa se nada makar baražu, a večeras u Skoplju snage odmjeravaju Makedonija i Rumunija, koje dijeli samo bod u korist Trikolora s Karpata. Poslije senzacionalne pobjede nad Njemačkom 2:1 na strani, Makedonci su dva puta remizirali, sa Jermenijom 0:0 i Islandom 2:2. Treba istaći dobre performanse Crvenih lavova u napadačkoj liniji, koji su 11 puta pogodili protivnički gol. Sa druge strane, selekcija Rumunije nije uspjela da se plasira na minuli Euro - za razliku od Makedonaca - ali je svu snagu uložila u kvalifikacioni ciklus za Mundijal u Kataru. Rumuni su dobili uvodni meč pobjedivši današnjeg protivnika na svom terenu 3:2, a nedavno su Trikolori savladali Island i Lihtenštajn 2:0.

HONDURAS - SAD (ČETVRTAK, 04.05), DVOJKA 1,95

Selekcija SAD će pokušati da se rehabilituje poslije nešto slabijeg starta. Jenkiji noćas gostuju Hondurasu, u sklopu 3. kola finalne faze kvalifikacija za Mundijal. Sjedinjene Američke Države su osvojile samo dva boda i nalaze se tek na četvrtom mjestu, što donosi igranje u plej-ofu sa rivalom sa drugog kontinenta. Očigledno, američkom timu se ovo ne sviđa i igrači će u susretu sa Hondurasom željeti trijumf po svaku cijenu, ali ni domaćin nije bezazlen, i ima isti učinak poslije remija sa El Salvadorom i Kanadom.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.