Kvote na pobjedu Newcastlea i Trabzona su najveće na  svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na pobjedu Newcastlea i Trabzona su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica, puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljive fudbalske utakmice, pa su za neke od njih Mozzart kladionice pripremile iznenađenje.

Fokus je na engleskoj Premijer ligi i Turskoj Super ligi. Tačnije, Newcastle i Trabzon, čije će pobjede protiv Leicestera i Karagumruka u svakom trenutku u Mozzartu biti najviše na svijetu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrolige, ABA lige, NBA lige.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

NEWCASTLE - LEICESTER (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 1.42

Nakon što je u četvrtak pobijedio Brighton sa 4-1 i vratio evropski fudbal na St James' Park nakon više od decenije čekanja, Newcastle je samo bod udaljen od mjesta u Ligi prvaka. Nakon ovog uspjeha protiv Galebova, svrake su još jednom pokazale svoju efikasnost i po peti put u posljednjih šest utakmica dale dva ili više golova. Newcastle je treći u Premijer ligi sa 69 bodova iz dva meča do kraja sezone. S druge strane, samo sedam godina nakon što je Leicester postao najneočekivaniji šampion Engleske svih vremena, status Lisica u Premijer ligi visi o koncu. Leicester je pretposljednji na tabeli sa 30 bodova, tri boda manje od sigurnosne zone. Trenutni Leicesterov niz od sedam gostujućih utakmica bez pobjede samo doprinosi osjećaju da je pred njima težak zadatak da ostanu na nogama. Lisice nisu slavile u posljednja četiri duela, a u posljednja dva su poražene.

TRABZON - KARAGUMRUK (PONEDJELJAK, 19.00), KEC 1.80

Ove sezone Trabzon je na osmoj poziciji u turskoj Super ligi i neće moći da se kvalifikuje za evropska takmičenja. Sakupio je 48 poena u 32 meča. Međutim, domaći rezultati Black Sea Storma su i dalje odlični. U 16 mečeva na domaćem terenu, Trabzon je doživio samo dva poraza, dok je primio 11 golova, najmanje od svih u ligi. Prethodnog vikenda Trabzon je poražen na gostovanju kod Fenerbahčea i to im je bio treći poraz u posljednja četiri kola. Karagumruk je postao jedan od najzabavnijih timova ove sezone, postigavši 68 golova u 32 kola. Fatih je deveti u prvenstvu sa 44 boda. Klub je prošle sedmice podbacio protiv Adane Demir (2:3), a inače je neporažen na posljednjih devet gostovanja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi