Mozzartov plemeniti listić donio sreću udruženjima širom BiH

U tradicionalnoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ stigle donacije u još šest udruženja

Mozzartov plemeniti listić donio sreću udruženjima širom BiH

Sponzorski tekst

U Mozzartu nastavljaju svakodnevno da igraju na humanost. U njihovoj čuvenoj akciji „Humanitarni tiket u podne“ plemeniti kladioci u proteklom periodu obradovali su još šest udruženja, pa su donacije stigle u Derventu, Sarajevo, Prijedor, Brčko i Trebinje. 

 

Trebinjce su obradovala dva dobitka. Za Udruženje za pomoć i podršku djeci i licima sa poteškoćama u razvoju "Sunce nam je zajedničko" tipovao je Rade Radivojević istaknuti kompozitor. Osvojeni iznos košarkaš Mege, Luka Cerovina usmjerio je Udruženju oboljelih od malignih bolesti Istočne Hercegovine "Vjera, luča, nada". U oba udruženja na jugu Srpske posvećeni sa radu sa svojim članovima, njihovom napretku i ozdravljenju, pa su ove donacije stigle u prave ruke. 

Dobitku su se u Derventi obradovale članice Kola srpskih sestara „Carica Milica“. Ove plemenite dame svakodnevno su posvećene humanitarnom radu, a nedavno su pokrenule akciju za pomoć porodici Trivić, odnosno majci i sinu koji se bore za zdravlje. Njihovoj humanoj misiji pridružila se i kompanija Mozzart koja je donirala ulog, pomoćni trener košarkaša Cibone Bariša Krasić je tipovao, a osvojeni iznos su usmjerili za pomoć u ovoj akciji. 

„Humanitarni tiket u podne“ razveselio je uvijek veselu družinu Igraonice „Zemlja čuda“ u Sarajevu. Zahvaljujući plemenitom kladiocu Marku Dimitrijeviću, sekretaru FK Radnički 1923, mališani će moći da uživaju u igri. 

U Mozzartu su mislili na sve generacije i populacije. Humanitarni tiket tako je obradovao i štićenike Doma za lica sa invaliditetom u Prijedoru u kojem su smješteni djeca, odrasli i penzioneri. Ova donacija im je dobro došla za svakodnevne aktivnosti, a Mozzart im je i ranije pružao podršku. 

Sreću zbog uručene donacije ne kriju ni članice Kola srpskih sestara "Majka Jevrosima" iz Brčkog. Ove godine će proslaviti 30. rođendan udruženja, pa im je poklon iz Mozzarta stigao u pravi čas. 

U ovim udruženjima imaju samo riječi hvale za Mozzartov društveno odgovorni rad kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“. Posebno su srećni, kažu, što nisu morali da traže pomoć, već su im donacije iz Mozzarta došle kao lijepo iznenađenje. 

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavlja i u narednom periodu da tipuje na humanost jer u toj igri svi pobjeđuju.