Nives 'bacila oko' na Vatrenog: "Užitak je gledati ga, tako je jak..."

Ni godine joj ne smetaju?

Nives 'bacila oko' na Vatrenog: "Užitak je gledati ga, tako je jak..."

O. Lekić

Da je Nives Celzijus vatreni nogometni fan nije tajna. Kao i većina ljudi, i ova atraktivna pjevačica i starleta prati utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, a nerijetko golišavim 'fotkama' motiviše i same igrače.

No, jeste li znali da joj je jedan od njih zapao za oko? Otkrila je to Nives prilikom razgovora za grčku Gazzettu, a nogometaš koji je privukao njezine simpatije je Ante Rebić, čije ime je nedavno napisala i ispod svoje stražnjice.

"Modrić je poseban, čini sjajne stvari na terenu, ali osobno moj omiljeni igrač je Rebić. Užitak je gledati ga kako igra, tako je jak na terenu...", kazala je Nives, koja se usudila i prognozirati ishod finala Svjetskog prvenstva.

"Sigurna sam da će Hrvatska osvojiti Svjetsko prvenstvo. Pokazali smo svoje mogućnosti, možemo pobijediti i Francusku."

Kada je u pitanju Rebić, olakšavajuća okolnost za Nives je to što ovaj napadač Eintrachta nema djevojku, no pitanje je predstavlja li joj problem to što je od njega starija - 13 godina.

Top Komentari

Benjamingst
Sta ima droljo? Ovo je sport
23 5
almir
Kako ove kučke dobro žive na račun glupih nogometaša
20 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti