Koeficijent 2,20 na pobjedu Liverpula najjači u Mozzartu

Salah i najveća kvota na Liverpool nisu izgovor za Džeku i Inter!

8

Komentari (8)

King_Kenny
...dvica na Liverpool ko kuca...0:4 glatko.
Klicko
@King_Kenny očekujem dobru utakmicu drug.Nije Inter amaterska ekipa,polako sa prognozama
King_Kenny
@Klicko ...svevi spod 0:4 za mene ce biti veliko razocarenje,iskreno ovo mislim,jer ovaj igracki kadar Liverpoola kao i trener su 3 ranga iznad Intera...njima je Metuzalem Dzeko ubjedljivo najboljib igrac u ekipi,a to dovoljno govori.
Klicko
King_Kenny hajd da vidimo večeras
AcMilan_rosoneriBosna
Neće lako biti Liverpulu mogli bi oni otići i s zaostatkom Inter je imao manju krizu rezultata što ne mora ništa značiti a ovu utakmicu neg njega Džeko zabije pa kako god bilo svako navijam za dobru utakmicu samo
King_Kenny
@AcMilan_rosoneriBosna ...redovno pratim utakmice Intera zbog Dzeke,a Liverpool jer navijam za njih i mislim da je razlika u kvalitetu ogromna.Inter se u grupi patio sa ekipama kao sto su Shakhtar ili Sheriff.Ako budu neki bunker slozili imaju sanse,ali ako zaigraju otvoreno kao inace lose ce proci.
AcMilan_rosoneriBosna
Slažem se a da je trenutno Liverpul kvalitetni al dobro je odigrao Inter da su dali go na vrijeme mogla je otići utakmica u drugom smjeru ovako su 95% ispali šteta što nas Džeko ne puca na gol nego hoće asistirati al dobra je utakmica bila za gledati barem meni
user1614932756
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.