Za Englesku će svi navijati: Atraktivna Suzy dala ludo obećanje

Ponovo u centru pažnje

Za Englesku će svi navijati: Atraktivna Suzy dala ludo obećanje

Ako još nekim čudom niste čuli za Suzy Cortez ili ste pak zaboravili na nju, odlučila vam je ponovno skrenuti pažnju na sebe.

Brazilska manekenka i starleta poznata je po tome što je obožavateljica nogometa, njezin omiljeni nogometaš je Lionel Messi, a simpatije, čini se, gaji i prema reprezentaciji Engleske.

Atraktivna Suzy je tako odlučila da pred četvrtfinalne Svjetskog prvenstva koje Engleska igra protiv Švedske dodatno motiviše Southgateove izabranike.

"Ako se Englezi plasiraju u finalu, slikat ću se bez zastave", napisala je Suzy na svom Instagram profilu uz atraktivnu fotografiju.

Na fotografiji Suzy se ogrnula zastavom Velike Britanije, vjerovatno ne znajući da prema FIFA-inim i UEFA-inim takmičenjima Englezi nastupaju bez Sjevernih Iraca, Škota i Velšana koji imaju svoje reprezentacije. 

Slična obećanja Suzy je davala ranije, a na sreću muške populacije, svaki put ih je i ostvarila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi