Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpool 1,75, Ajax 2,60, Fulham 2,00!

Nigdje nećete naći veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Liverpool 1,75, Ajax 2,60, Fulham 2,00!

Sponzorski tekst

Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladionice nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi šampiona i Čempionšipu.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su jedinica na Liverpool, odnosno dvojke na Ajax i Fulham.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

LIVERPOOL - ATLETICO MADRID (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,75

Sjećanja su još svježa. Pobjeda 3:2 iz trećeg kola na Vandi Metropolitano je svakako draga Salahu i društvu, međutim Čolo Simeone je i dalje "neprijatelj broj 1" Jirgena Klopa zbog ispadanja iz istog takmičenja u februaru prošle godine, i to poslije produžetaka na Enfildu. Liverpool bi pobjedom gurnuo Atletico u probleme, a ispusti li španski prvak bodove, dolazi u opasnost da ga prestigne Porto ili pak da mu se približi Milan. U tom slučaju bi Redsi otišli na nedostižnih 12 bodova i "mirno more" u posljednja dva kola. Liverpool je neočekivano remizirao kod kuće sa Brightonom prethodnog vikenda, dok je Atletico slavio kod kuće nad Betisom.

DORTMUND - AJAX (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2,60

Izabranici Erika tena Haga su hit prvenstva Holandije i Europe. Kopljanici izgledaju kao ozbiljna ekipa spremna za ozbiljnije ispite od ovih grupnih gdje su se u prva tri kola bez poteškoća obračunali sa Dortmundom, Sportingom i Besiktasom. U prošlom kolu su na svojoj Amsterdam areni "potopili" Dortmund sa čak 4:0, pa će Milioneri sigurno da spreme paklenu atmosferu kako bi im vratili istom mjerom. Jedini problem je izostanak najboljeg strijelca Halanda, bez njega je napadačka oštrica ipak tupa.

BLACKBURN - FULHAM (SRIJEDA, 20.45), DVOJKA 2,00

Dvoboj dvojice najboljih strijelaca dosadašnjeg dijela sezone u Čempionšipu u okršaju Blackburna i Fulhama. Aleksandar Mitrović je u životnoj formi sa 18 pogodaka i vuče londonski sastav ka promociji, dok je na drugom mjestu Ben Brereton sa 12 i garancija je da momke sa Ivud Parka neće brinuti opstanak. Fulham je jedna od najboljih ekipa lige i kako stvari stoje gotovo izvjesno će se vratiti u Premier ligu, međutim potiv Blackburna u gostima mu neće biti lako. Fulham pamti pobjede iz poslednja dva dvoboja, a današnje slavlje će morati da zaradi. Popusta nema.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi