Tandir nakon razlaza sa Slobodom pronašao novi klub?

Odlazi u Češku

Tandir nakon razlaza sa Slobodom pronašao novi klub?

Nakon što se ove zime razišao sa Slobodom, mladi napadač Ismar Tandir je, čini se, pronašao novi angažman.

Tandir je u Slobodu došao u januaru 2017. godine kada je na kormilu crveno-crnih bio Vlado Jagodić, a iako je u početku igrao vrlo dobro, uslijedio je pad forme, pa se dalo naslutiti da se epizodi na Tušnju bliži kraj.

Do toga je na kraju došlo kada je na kormilo Slobode stigao Slavko Petrović, no za novim angažmanom Tandir nije dugo tragao, a naredna stanica u njegovoj karijeri će najvjerovatnije biti Češka.

Ovaj mladi napadač već danima trenira sa tamošnjim drugoligašem Frydek Mistekom, a da li će ovaj klub koji trenutno zauzima posljednju poziciju na tabeli ponuditi ugovor Tandiru, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

Tandir je inače rođen u Frankfurtu, a veoma rano sa svojom porodicom se preselio u Sjedinjene Američke Države, gdje je ujedno i započeo svoju karijeru. Prve fudbalske korake je napravio u New York Red Bullsu, nakon čega još igrao za Sochaux (U19), Sacramento, Breidablik, Javor te Slobodu.

Top Komentari

disident7
Komsija sretno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti