Smajić po prvi put sa mladom reprezentacijom: Fenomenalno sam prihvaćen

Očekuje pozitivan rezultat u Albaniji

Smajić po prvi put sa mladom reprezentacijom: Fenomenalno sam prihvaćen

Adnan Beganović

U Albaniji će protiv domaće selekcije danas prijateljski meč odigrati mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine za koju bi trebalo debitovati nekoliko fudbalera.

Među njima je i mladi fudbaler Slobode, Edis Smajić, iza kojeg je sjajna sezona i koji je prošao sve omladinske selekcije.

"Prihvaćen sam fenomenalno. Mnogo mi znači podrška od starijih kolega. Osjećam se kao da sam ovdje stoti, a ne prvi put. Sve to prije svega dobri momci, a onda i igrači. Vidite i sami da je atmosfera na zavidnom nivou i doista je privilegij biti ovdje", istakao je Smajić za SportSport.ba, te se osvrnuo na današnji prijateljski susret i završnicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Očekujem pozitivan rezultat u Albaniji. Mislim da bi nam svima pred odlučujuće kvalifikacione mečeve podigao samopozdanje. Možemo li na Evropsko prvenstvo? Želimo, sigurno je da imamo veliku želju, ali i kvalitet da napravimo, da tako kažem, senzaciju", dodao je mladi fudbaler Slobode.

Iza Smajića je sjajna sezona, pa se sve više špekuliše o njegovom odlasku iz Slobode.

"Gode pohvale, bilo bi glupo reći da ne prija kada vas ljudi hvale i kada čujete da se neki inostrani klubovi interesuju za vašim uslugama. No, ne zamaram se, imam ugovor sa Slobodom i pojavit ću se na prozivci. Sloboda? Možemo mnogo bolje, mislim da naši navijači zaslužuju mnogo više. Vjerovatno će biti promjena u ekipi, a ukoliko ostanem u Slobodi mogu obećati da ću svaku utakmicu davati svoj maksimum", zaključio je Smajić.



Top Komentari

Bulle
Najsmotaniji igrac Slobode.Ko da dvije lijeve noge ima,spor i trom na terenu,kilav igrac..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije