Maradona nudi 10 hiljada dolara da otkrije "lažova"

Neko je bio zao

Maradona nudi 10 hiljada dolara da otkrije "lažova"

Edmir Škorić

Diego Armando Maradona plaća 10 hiljada dolara kako bi pronašao lažova koji je u javnost pustio vijest o smrti slavnog Argentinca.

Maradona je bio užasno loš i navodno se predozirao tokom meča Argentina - Nigerija, pa je neko na internet pustio audio snimak u kojem se navodi da je Mali zeleni umro.

"Dao sam instrukcije o nagradi od 300.000 pezosa osobi koja bude dala tačne i pouzdane podatke o autoru snimka", rekao je Maradonin advokat, dodavši kako su i njegove sestre čule vijest o smrti brata, što ih je šokiralo.

"Maradonine sestre su to čule, a nisu mogle da mene ili Diega kontaktiraju. Jednoj je čak pozlilo, a tako nešto ne smije da se dogodi", dodao je advokat.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Maradona se sam oglasio i rekao da je dobro nakon što je hospitalizovan, ali da jednostavno nije mogao da se obuzda od silne euforije u pobjedi Argentine i plasmanu u osminu finala SP-a.

Top Komentari

Plavi orkestar
I tebe je vala dosta.
5 2
Bego
Oci bakine
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi