Dekolte Rakitićeve supruge zaludio javnost

Raquel u centru pažnje

Dekolte Rakitićeve supruge zaludio javnost

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nakon duge sezone konačno je dobio nekoliko dana odmorua u kojem uživa sa svojom suprugom Raquel.

Rakitić i njegova supruga uživaju na Jadranskom moru, a fudbaler Barcelone je nakon duge sezone u kojoj je odigrao preko 70 utakmica konačno dobio šansu da se odmori od svega.

Ipak, odmor ne može proći bez paparazza koji su uspjeli saznati lokaciju boravka Rakitića i njegove zanosne supruge. Raquel koja je inače rođena u Sevilli se našla u centru pažnje javnosti, a za sve je "kriv" njen raskošni dekolte.

Top Komentari

Jaa
Opet vi seljani sto nista niste van svog sela. Bog vas nije jebo palite se na svako zenako. Pa jel vi ustvari znate sta je zenako i kako izgleda. Cura jedna prosjecna treba. Otidji na jadran ili bilo kakvo drugo mjesto za kupanje i vidjecete 30 puta bolje i zgodnije
14 3
sanin8
jbt samo ona ima sise i dekolte....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi