"Nisam zadovoljan svojom igrom, ali ću za ovu državu uvijek ostaviti srce na terenu"

Eldar Ćivić nakon Sjeverne Irske

"Nisam zadovoljan svojom igrom, ali ću za ovu državu uvijek ostaviti srce na terenu"

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Član praške Sparte Eldar Ćivić odigrao je nešto slabiji meč za reprezentaciju BiH protiv Sjeverne Irske.

Lijevi bek bh. tima često je ispadao u duelima sa protivničkim fudbalerima i očito je da nije bio dovoljno spreman za utamice.

Ćivić je protekla tri mjeseca proveo van terena zbog povrede skočnog zgloba i na društvenim mrežama je objavio kako nije zadovoljan svojom igrom.

"Vratio sam se nakon tri mjeseca neigranja zbog povrede skočnog zgloba. Nisam zadovoljan svojom igrom, ali ću za ovu državu uvijek ostaviti srce na terenu i uvijek biti spreman igrati za nju. To neka je svima jasno. Većina navijača koji pljuju igrače i igru reprezentacije neka se zapita gleda li se rezultat ili to ko je imao više šansi", napisao je Ćivić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Novu šansu da se dokaže ovaj mladi fudbaler imaće već u utorak kada BiH na Bilinom polju čeka selekciju Austrije.

Top Komentari

Racku Jaja
igrac koji je bio van terena tri mjeseca igra za repku, to ti govori koliko smo mi tanki u odbrani,bio je katastrofalan
32 4
ibrahim51
Bilo bi posteno od svakog igraca da kaze selektoru kada ga pozove nisam spreman. Ima puno igraca koji se jave na prioreme i igraju a ne dadnu ni 50 `/. od onoga sto bih trebali da dadnu. Pravi sportista treba da uvijek bude spreman da da maksimum za svoju reprezentaciju. Konkurencija je veoma vazna. Kada svaki igrac vidi da na klupi ima zamjenu kao i on pa cak i u boljoj formi, nece onda po terenu setat nego ce izgarati.Ako to ne moze postenije je da kaze nisam u stanju da dam sto se od mene trazi kako bi se nasao neko kvalitetniji.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi