Fudbaleri Željezničara novčano kažnjeni zbog loših rezultata, pa danas odbili da treniraju
Plavi su minulog vikenda pobijedili Zrinjski u gostima sa 1:0, a onda su ih čelnici kluba zbog ranijih loših rezultata odlučili kazniti oduzimanjem povećeg procenta plate.

Burno na Grbavici

Fudbaleri Željezničara novčano kažnjeni zbog loših rezultata, pa danas odbili da treniraju

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara proteklog vikenda ostvarili su pobjedu u derbiju u Mostaru protiv Zrinjskog sa 1:0, a danas su odbili odraditi trening.

Kako piše Klix.ba fudbaleri i stručni štab Željezničara nisu željeli odraditi današnji trening jer su nezadovoljni odlukom čelnika kluba koji su ih novčano kaznili zbog loših rezultata. Igrači Plavih su kažnjeni zbog loše serije rezultata oduzimanjem povećeg procenta plate.

Čelnici kluba smatrali su da je to najbolji način za kaznu, no sigurno da nisu očekivali da će fudbaleri i stručni štab odbiti da treniraju. Klix tvrdi da je trening kluba s Grbavice trajao samo 15 minuta, te da su igrači nakon toga napustili teren i poslali poruku čelnicima kluba o tome šta misle o kaznama.

Loša serija Plavih počela je ispadanjem iz Kupa BiH od Širokog Brijega, a potom su remizirali u gostima protiv Mladosti i na domaćem terenu protiv Slobode, dok je najveće razočarenje sigurno bio poraz na Grbavici od GOŠK-a (1:2). Nakon toga Željo je slavio protiv Čelika sa 3:2, te minulog vikenda protiv Zrinjskog.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mlacenica1
Kakav debil moras biti da igraca ne das platu jer nisi zadovoljan rezultatom I da mislis da ti to moze proci. Pa to isto da radis u firmi koja lose posluje, pa ti odbiju od plate jer je gazda nezadovoljan. Da to tako Moze, nijedan biznis ne bi propao - jednostavno, ako nisi u plusu, ne moras dijeliti plate i sve rijeseno.
38 14
Edin Merlin
HAHAHAHAHAHAHAHA Futavi željeŠČar
27 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi