Bivši reprezentativac BiH muvao još jednu pjevačicu: "Brutalna si ribetina"

I ona je u braku...

Bivši reprezentativac BiH muvao još jednu pjevačicu: "Brutalna si ribetina"

O. Lekić

Jelena Karleuša, Katarina Grujić i Dara Bubamara nisu jedine pjevačice koje je muvao doskrašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Da je fudbaler Anderlechta slab na pjevačice više i nije tajna, a mediji iz Srbije sada pišu da je na njegovom 'radaru' bila i Severina Kojić, za kojom je odlijepio kada su procurile u javnost njezine eksplicitne fotografije.

"Čim su objavljene njezine fotografije sa golim grudima, koje je snimila selfie-štapom, poslao joj je dvije poruke: 'Je l' ovo moguće? Prezgodna si! Goriš', a zatim i 'Brutalna si ribetina'", rekao je izvor, čiju izjavu prenose srbijanski mediji.

Navodno je dobio odvijenicu.

"Severina mu nije uzvratila. Čudila se što ima herca da startuje preko društvenih mreža jer zna da je udata. Mogla je da objavi njegove poruke i javno ga izblamira, ali nije željela da se petlja u to", dodao je, uz dodatak da se bh. nogometaš već godinama loži na hrvatsku pjevačicu.

Pojedini mediji su otišli toliko daleko da tvrde da je bivši reprezentativac BiH zapravo želio napraviti Karleušu ljubomornom nakon što je odlučila da ostane sa mužem, jer zna se da se pjevačicu između sebe takmiče u popularnosti.

Top Komentari

quaresma 18<<<
Jbt na sta je spao ovaj portal, da mi je neko rekao da ce pasti na ovaj nivo prije 5 godina, pa i tamo 2008-09 kad su vec startali, nikad ne bih povjerovao.
6 1
Keydura69
e jeste vala ser.onje, blic i skandal bi vam pozavidio
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije