Ono što je reprezentacija Kosova sinoć uspjela, nisu uspjeli ni Bale, Griezmann, Mbappe...

Veliki podvig

Ono što je reprezentacija Kosova sinoć uspjela, nisu uspjeli ni Bale, Griezmann, Mbappe...

Fudbalska reprezentacija Kosova napravila je sinoć pravu malu senzaciju.

Kosovo je u Prištini dočekalo Dansku u okviru prijateljskog susreta te je uspjelo da izvuče remi.

Domaći tim je čak i vodio 2:1 sve do sudijske nadoknade kada su Danci ipak uspjeli da izbjegnu poraz.

Bez obzira na to reprezentacija Kosova se može pohvaliti činjenicom da je uspjela napraviti ono što protiv Danske nisu mnogo ozbiljnije selekcije.

Kosovo je jedna od rijetkih reprezentacija koje su u proteklih 12 mjeseci uspjele postići gol protiv Danske. To nisu uspjele selekcije poput Švedske, Francuske, Velsa ili Čilea, a Kosovo je Dancima postiglo dva gola za 70 minuta igre.

Sigurno da su nakon ovog, ali i prethodnih dobrih rezultata, apetiti reprezentacije Kosova porasli pa su očekivanja automatski veća od kvalifikacija za Euro.

Top Komentari

Mepa
Albanska mafija je rasirena po cjelom svijetu. Ne bi me cudilo da Kosovo "nekim" cudom se plasira na EP. Kupovat ce utakmice i sudije sigurno. Nista nemam protiv Kosova ali danas se sve namjesta!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi