Cviko razočaran optužbama: Gostujućeg trenera sam vozio u Hitnu pomoć!

Šta se jučer dešavalo na meču 2. lige TK?

Cviko razočaran optužbama: Gostujućeg trenera sam vozio u Hitnu pomoć!

Samir Mlaćo
Teme:

U duelu Izbora iz Brčkog i Slobode iz Kerepa jučer nije nedostajalo varnica. Nakon meča deblji kraj je izvukao trener gostiju koji je obliven krvlju napustio teren, a iz Slobode su istakli da je incidenata bilo i prije deset godina. Za sve su optužili izvjesnog Enisa Cviku.

"Utakmica Izbor - Kerep, jedno od najgorih gostovanja na kojima smo ikada bili. I prije deset godina su nas tukli, gospodin Cviko, koji se inače predstavlja kao sportski radnik je tad udario našeg igrača nakon završene utakmice i to u redarskom markeru.

Ovaj puta je sve bilo mnogo gore. Svjesno i namjerno su nas sve stavili na jednu tribinu, iako su tribine iza gola bile prazne. To su uradili vjerovatno na nagovor pojedinaca iz Mionice, jer su vjerovali da će nas tako preplašiti. Ali naravno, nisu uspjeli u tome. Naši navijači su se ipak čuli", stoji između ostalog u saopštenju Slobode.

Cviko se jutros javio za SportSport.ba i istakao da je razočaran optužbama koje su stigle iz Kerepa.

Navodi da je bio na tribinama kada se napad na gostujućeg trenera i desio, te da je ljudski reagovao i pomogao istom.

"Ja se na snimku koji vam dostavljam vidim u sivoj trenerci kako prilazim gostujućem treneru i u automobilu ga vozim u Hitnu pomoć. Nisam mogao da vjerujem da me sada neko optužuje. Sa trenerom i službenim predstavnikom gostiju otišao sam u Hitnu pomoć u Brčkom. Nakon snimanja glave trenera, odveo sam ih u Gradačac. Tamo su iz Slobode slavili pobjedu, a i ja sam bio kratko tu. Pa da sam nekog napao i slično kako bi uopšte bio tu" pita se Cviko.

"Svi na stadionu mogu potvrditi moje riječi i zaista sam razočaran optužbama iz Slobode", dodao je naš sagovornik koji ističe da nije član Uprave niti stručnog štaba domaće ekipe, već samo navijač.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Top Komentari

Woiam33
Al zato ste vi iz Kerepa odlicno organizovali sudije...
0 0
Klose
Organizacija utakmice cista nula
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi